draki1621 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nick : VisTer Link do SSów: http://speedy.sh/W35gm/SS-VisTer.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : VisTer [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoje IP : 91.222.148.3 [AMXBans] ======================================= Serwer :45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ub nie ma Grafika Software (NIEDOZWOLONA) ! ! ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draki1621 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Chciałbym sie tylko dowiedziec o co chodzi z ta grafika software i dlaczego nie ma Ub bo ja nie mam pojecia :-/ [ Dodano: 2013-01-12, 21:46 ] i chcialbym jeszcze sie dowiedziec czy jak sie pozbede tej grafiki chodziaz nie wiem co to jest ale poczytam w necie czy dostane ub bo pierwszy raz sie z tym spotykam wiec porosze o ub i pozbede sie tego Software Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja bym też nie dał ub nie dobra grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi