GammingPro 0 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie rozumiem skąd ten ban skąd ten nick się wziął , do wczoraj grałem normalnie dziś chcę wejść a tu jakiś ban na nicku Kacper , ja nawet żadnego Kacpra nie znam , zaczyna mnie to pomału denerwować . BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 148 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KacperX123 [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.9.159.172 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi