SinneE 30 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: SinneE 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 17( w tym roku 18) 4. Znajomość Amx (0/10): 8 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/SinneE/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Czemu Ja? Poniewaz gram dosc czesto, a adminow brakuje ;3 Mam juz doswiadczenie w adminowaniu poniewaz pelnilem tą funkcje nie raz . Jestem mily, kulturalny, umiem opanowac emocje Bez problemu rozpoznaje cziterow nie raz pisze na u@ badz na stema zglaszajac gracza z nielegalnym oprogramowaniem. Chcialbym dodac ze z checia chcialbym wspomoz szeregi administracji FF-a i pomoc w ogarnianiu serwera 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID:STEAM_0:1:64664501 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2h- bywa ze wiecej 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): w domu jestem od 15 i roznie grywam 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 6 latek bedzie 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak Ps. Tak wiem mam 4 posty a w regulamienie jest minimum 10. Mysle ze nabijanie postow na sile nie mija sie z celem. Wiem ze na forum zapadaja najwazniejsze decyzje w sprawie serwera. Staram sie bywac na forum jak najczesciej. Dodam ze od przyszlego tygodnia zaczynaja mi sie ferie wiec nadrobie te lekkie braki. Juz wyslalem PW -_- wiec warna mam z glowy ;3 Pozdrawiam SinneE Edytowane 27 Stycznia 2015 przez SinneE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 -zgłaszał mi cziterów wiele razy - kulture ma miły jest mogę to potwierdzić -znajomość amx -czas na serwerze Cóż jestem za okresem próbnym Dlaczego ? po prostu nie masz wystarczającej ilości postów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wymagania są ważne. Lubię Cię, jestes często na serwerze, zgłaszasz czitkow. Jednak jestem na nie, nadrob aktywnośći na forum i zloz za tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym, z tego względu ze brakuje nam adminów+wiek+steam+składka+zgłasza na u@+często na serwerze-aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak dwa posty wyżej, nadrób aktywność na forum, o to przecież nie trudno. Po tygodniu złożysz podanie i od razu będzie brane inaczej pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 mocno na taaak, sinne bedzie dobrym adminem, a że ja nie mogę mieć to chociaż niech on ma xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ojeej Sinnee na admina ;o Jesteś miłą sobą, dużo grasz, ogarnięty i wgl dużo zalet aczkolwiek forum strasznie słabo ;c Jestem za okresem próbnym w którym nadrobisz aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Jesteś miły, kulturalny, zgłaszasz na u@, lubię cię więc jestem za okresem próbnym. Posiadasz steam, wiek jest "wystarczający", jednak forum to jest chyba najważniejsze miejsce. Jednak trzymam za słowo, że masz ferie i wszystko nadrobisz. Masz rację: Nabijanie postów w byle jakim temacie mija się z celem i grozi WARnem. Masz jeszcze do nadrobienia 1 dzień i 14 godzin. Twoje GT wygląda " pozytywnie" . Myślę, że okres próbny to najlepsze rozwiązanie oraz danie Ci możliwości nadrobienia braków na forum na okres ferii zimowych. Tak jak napisałem wyżej: OKRES PRÓBNY. Z pozdrowieniami H3@D$H00C!K!! Edytowane 26 Stycznia 2015 przez TYLK0 H3@DSH00T 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem za okresem + zgłasza + miły + ogarnięty - forum + steam + często gra Forum da się poprawić bo wiem że najczęśćiej takie osoby jak dostaną admina są aktywne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym ponieważ mała aktywność na forum nadrób to a będzie dobrze a wymagania spełnia takie jak: -Steam -Zgłasza na u@ -wiek -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie znam Ciebie z serwera bo ostatnio malo gralem ,ale wiek , steam jest i godzziny na serwie i jak wyzej kolezanki i koledzy pisali ,ze nie sprawiasz klopoty , to ja bym byl za okresem próbnym , a z forum to nadrobisz napewno w niedalekiej przyszlosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Posiadasz warna, a to oznacza że Twoje podanie nie może być pozytywnie rozpatrzone. Jako że, FFA potrzebuje aktualnie administratorów, więc daję Ci czas do środy: 28.01 na jego odpracowanie. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 -wiek -ogarnia -duzo gra -steam no niestety ta aktywnosc, ale wiem ze nadrobi jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na TAK ogarnięty, wiek odpowiedni, nada się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 JA jestem oczywiście na TAK!,Sinek masz mój głos Znam go już z innego servera i wiem jak gra,potrafił i potrafi grać,bez problemu rozpoznaje graczy na haxach jakby sam miał wuha w oczach ,jest ogarnięty,bardzo rzadko słyszałem u niego wyzwisko kierowane do innego gracza,składka,steam,amx itd itd. A forum da radę nadrobić,i się z nim zgodzę,po co ma na siłę dodawać jakieś posty typu: siemanko to ja,siemanko pomozcie itd,niech lepiej ma tą małą aktywność i nadrobi ją sensownymi postami w swoim czasie,przypomnę Wam,ja też zaczynałem od zerowej aktywnosci na forum,a teraz? Ło luju,jak nie ja i jak nie moje konto.Weźcie pod uwagę to co tu napisałem,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na Tak - aktywny na serwerze - kulturka jest - amx znasz - potrzeba adminów Popraw aktywność na forum i odrób dzisiaj tego warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi