torbik 171 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: KillaZ2. Imię: Konrad3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)łabe - ale z nauką tego nie powinno być problemów, wczoraj KropkA tak mówił ^^5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/torbik123/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja? Hmm Może dlatego iż jestem osobą otwartą, mającą dobry, tak myślę, kontakt z ludźmi, potrafiąca zająć się swoimi obowiązkami Umiem odróżnić gracza dobrego, od takiego używającego cheatów Zauważyłem też, że ostatnimi czasy zaczęło brakować jakiego admina regularnie przebywającego na serwerze, dlatego za namową innych składam do podanie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie ma ;p10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: średnio 5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 16/17-22 od poniedziałku do piątku, weekend 8-10(zależy jak się wstanie) do wieczora 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata jakoś 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie Edytowane 26 Stycznia 2015 przez torbik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na TAK -Wiek -Micro -składka -Staż -Przyda się nowy adm ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na tak: -jesteś na forum miesiąc ale jakoś mało aktywny ( jesteś popraw to ), -/+nie byłeś adminem ale każdy musi mieć "swój pierwszy raz" +mikro, +składka,+staż na serwerze jest dobry,+wiek.// Źle wcześniej spojrzałem. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez maly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Przyjęty na okres próbny Edytowane 26 Stycznia 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi