h0t .? 0 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 1.Twój Nick: h0t .? 2.Nick admina/gracza który zawinił: xKardzio3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 01-26-15 16:325.Dowody (demko/screeny/świadkowie): F00lISH6.Opis sytuacji: Admin xKardzio daje mi już któregoś kolejnego bana niby za ,,obrażanie",a potem gdy wchodzę na tsa śmieje się że dostaje wakacje.Kickuje również innych graczy włącznie z adminami 7. SID/IP: STEAM_1:0:88111795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dałem tobie bana (nie pierwszy raz) dlatego, że mnie ciągle wyzywasz. Mówię tobie, żebyś mnie nie wyzywał, a ty dalej swoje. Dlatego dostałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 nie wiem jak to wygląda od strony Ts-a bo nie gadam, ale na serwerze naprawdę wkurzałeś xkardzia. Śmiałeś się z niego uważam że ban jest słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 919 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga niesłuszna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi