Skiteez 1 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick:Skiteez 2. Imię:Gracjan 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Skiteez/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: więc tak mam na imie Gracjan chodze do 3 klasy gimnazium interesuje się motoryzacją mechaniką samochodową spędzam dość durzo czasu na serverze i nie zawsze jest admin i wtedy zaczyna się zabawa wszyscy zaczynają skracać itp mnie to bardzo denerwuje i często pisze do admina co oni robią grałem też na innych serverach DeathRun ale tam tak się wszyscy nie dogadują to by było o mnie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie pośiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: na serverze mogę spędzać do 9h dzienię 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze od 13 do 22 a weekendy od 15 do 24 albo puzniej oczywiscie wszystko z przerwami 12. Staż w grze counter strike 1.6około 4 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):nie byłem Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Skiteez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jestem na Nie -gt -aktywność na forum -posty -9h ? naprawde ? no-life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Na Nie! Po GT widać bardzo dobrze ile spędzasz na serwerze:/. Nie widzę tam 9h ;c. Widzę czasem 2h, a czasem 30 minut, bądź 13 minut :/. Troszkę słabe amx lecz szybko byś się nauczył .Kolejna sprawa to są Twoje posty: 1 w liczeniu do 5000, 1 w skojarzeniach, 1 w skąd jesteście itp... ;c dobij 10 sensownych postów i wtedy spróbuj. Nadrób również czasz spędzony na forum !! . Dodam, że masz słabą ortografię: 1. Nick:Skiteez 2. Imię:Gracjan 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Skiteez/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: więc tak mam na imie Gracjan chodze do 3 klasy gimnazium interesuje się motoryzacją mechaniką samochodową spędzam dość durzo czasu na serverze i nie zawsze jest admin i wtedy zaczyna się zabawa wszyscy zaczynają skracać itp mnie to bardzo denerwuje i często pisze do admina co oni robią grałem też na innych serverach DeathRun ale tam tak się wszyscy nie dogadują to by było o mnie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie pośiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: na serverze mogę spędzać do 9h dzienię 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze od 13 do 22 a weekendy od 15 do 24 albo puzniej oczywiscie wszystko z przerwami 12. Staż w grze counter strike 1.6około 4 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):nie byłem Zaznaczone kolorem czerwonym (Błędy). Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Również jestem na Nie : dość słaba ortografia słaba aktywność na forum Spróbuj ponownie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nie. Popraw błędy, zacznij się udzielać na forum. Spróbuj znowu za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi