Dolar91 44 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 1. Nick:Dolar 2. Imię:Kamil 3. Wiek:23 4. Znajomość Amx (0/10):5 5. Mikrofon (Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/player/Dolar/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mieszkam na polnocy kraju,interesuje sie pilka nozna jak i oczywiste dziewczynami ;p, Bylem tu adminem ,zrezygnowalem bo mialem problemy ze steam na stacjonarnym PC, ale widze ,ze zmienily sie wymagania co do steam.Mysle , ze wiekszosc graczy mnie kojarzy , moze ci nowi gracze mniej bo z 2 miesiace bylem w delegacji ale na jakis czas wrocilem i mysle ,ze moge pomoc w pilnowaniu porzadku na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: tak ale jak pisalem mam problem i bede na ns 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3h dziennie 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):sporadycznie rano ,wieczorami i czesto nocami, sobota moze byc problem jedynie. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6:9 lat ( z przerwami) 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie):tak Wymagania: Ukończone 16 lat. Przynajmniej 30 godzin spędzonych na serwerze. Zachowanie kultury na serwerze. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). Składka (zakup VIP'a na 30dni) 11.07zł SMS (W przypadku problemów napisz do opiekuna serwera: S}{aDoW). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja jestem na tak + dobrze się sprawował jako admin + wymagania + zna się na czitach xd + ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Jak najbardziej na tak+był adminem+zna sie+gt+forum+wiek+ogarniety Edytowane 27 Stycznia 2015 przez doktor hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dolar?;oo nieee Ty sie nie nadajesz... Nie no żart xd Pewnie że tak ! Miły chłopak, często na serwie go widze, był już adminem. Jak dla mnie masz same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Jak najbardziej na tak. -doświadczenie -wiek Edytowane 27 Stycznia 2015 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jestem na tak spełnia warunki: -Steam -Doświadczenie -Wiek -Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na TAK - wymagania spełniasz - doświadczenie masz - duży staż w csa - radziłeś se jako admin (tutaj) Można dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 jestem na tak -były admin -spełniasz wymagania, więc nie będę ich wypisywać -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmasQ 2 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 TAK +WIEK +MIKRO +SKŁADKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 NA TAK ! +Wiek +Steam +Doświadczenie +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinneE 30 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zdecydowanie na tak - Doświadczony, zna sie na rzeczy chłopak - Często na serwie - Kulturkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Niedawno wróciłeś.. to samo co z Ziele. Okres próbny: 2tygodnie. Zobaczymy czy utrzymasz aktywność, a adminów nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów //Dolar zrezygnował z funkcji administratora. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi