Tiran 0 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 1.Twój Nick: Gimbus 2.Nick admina/gracza który zawinił: ~[GRIM.R34P3R.13]~ 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 22:20 27.01.2015 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): np to : http://amxbans.cs-classic.pl/search.php 6.Opis sytuacji: Gram sobie normalnie i lubie sobie cos skomentowac ale nie PRZEKLINAM pisze np. : " o yeany" "kur mac" itp ale niewiem czy dla niego sa to przeklenstwa czy nie bo nierozumiem tego administratora dostalem wiele banow od niego za to co jest bardzo dziwne . bo moim zdaniem nie sa to przeklenstwa . Jednak on uwaza inaczej i banuje mnie ciagle tak samo jak dostaje ciagle bany typu " ogar" ale co mam ogarnac jak gram normalnie nawet nic nie pisze rowniez dostaje kicki ale tez niewiem za co . prosze o wytlumaczenie tej sytuacji poniewaz pogram z 15 minut i dostaje bana za nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 1. Link wgl jest nie związany z tematem 2. On Cie tylko raz zbanował i ja też pare razy CIę banowałem jak i inni Admini z tego co widze na Twojej liście banów 3. Admin nie jest idiotą żeby się nie domyślił o co Tobie chodzi po przez te słowa: "o yeany" "kur mac" 4. Zapoznaj się z regulaminem 5. Jak nie masz co robić to idź na grzyby bo o 5 min się burzysz? Ok, dałeś skarge ale popatrz na siebie najpierw 6. Czekamy na wypowiedź Admina 7. Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Napisałeś dosłownie o yebany w stosunku do mnie mogłem to uznać juz za obrazę mnie ale nie.. Otrzymałeś bana na 5 minut wiec się ciesz, a nie robisz tutaj jakaś szopkę... I to był Twój pierwszy ban ode mnie... Moim zdaniem do zamknięcia Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Smoku13 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Monk 9 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 jak dla mnie byłeś "aktywny" wycisz się i będzie ok 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi