OsamaLWG 5 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 1.Twój Nick: Osama 2.Nick admina/gracza który zawinił: umciagumcia 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 9:04 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Skracasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:435499947' [AMXBans] Twoje IP: '159.205.113.109' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj 6.Opis sytuacji: Gralem na deathrunie z rana , z Angelą , i nie skracałem ani nic. Wszedł UcmiaGumcia <3 , i dał mi bana za skracanie , bez zadnych dowodów. nie miał nic na mnie ,ze skracałem , jestem za upomnieniem Admina . To jest niedopuszczalne , aby admin banował kogos bez podstawnie , bez jakichkolwiek dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Angela(.)(.) i 2 inne osoby (nie pamiętam nicków) napisały mi na U@ że skracasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 A widziałes ,ze skracam? . No wlasnie , tak sie nie robi , nie miales zadnych dowodów ,ze skracałem , a tak pozatym , to jak bym powiedział ,ze zarabiam 100tys zł , na miesiac , tez bys uwierzył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) dodaj demko z mapy ze akurat admin zawinił bo nie ma dowodu. @ osama udowodnij ze admin nie powinien dać ci bana jeżeli nie dasz demka skarga do zamknięcia Edytowane 28 Stycznia 2015 przez KropkA12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamaLWG 5 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 jakie demko? O czym ty mowisz? , dał mi bana macie wyzej wydruk..... To co ja mam udowadnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pobierz hltv i udowodnij mi ze nie skracałeś 5-10 minut przed banem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Angela(.)(.) i 2 inne osoby (nie pamiętam nicków) napisały mi na U@ że skracasz. Przepraszam ale ty jesteś adminem serwera, to zamiast 'wierzyć' na słowo graczom powinieneś to sprawdzić, określam to w taki sposób bo wiele tych skarg na u@ są pisane sprzecznie z prawdą, było jest i będzie także nie zważaj na to co inni piszą . Piszą, to ty ruszasz dupe z gry na speca i sprawdzasz. Także wychodzi na to że admin banował, a może .. a może skracał.. Skarga po trochu słuszna A i, admin serwa a nie wiesz że na DR nie ma HLTV? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Oto ss od Angela(.)(.). http://www77.zippyshare.com/v/FiYYDZ5d/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Skarga jest słuszna. Osama nie ma możliwości wstawienie dowodu na niewinność bo nie ma HLTV na Deathrunie. Zaś Umcia powinien przy każdym podejrzeniu o skracanie wbić na spect, złapać na uczynku, samodzielnie zrobić screena(w ramach dowodu przy obronie) i wtedy zbanować, zaś po tygodniu screen można usunąć. Jest to praktyczne i wyklucza sytuacje jak ta. Umcia jest adminem na okresie próbnym, jeszcze musi się pouczyć. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Twój kolega niech wstawi poprawnie pliki w archiwum .rar Może mu powiesz jak to zrobić, bo sam nie potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Z tego co wiem masz już jedno pouczenie, a jesteś na okresie próbnym :/. Ss jest w złym formacie zresztą napisał to już Siwy . Masz wbijać na Spect i sprawdzić jak Ci piszą, a nie banować. Moim zdaniem Skarga słuszna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Skarga jest słuszna. Umcia tym razem tylko upomnienie, ale ma się to nie powtarzać! Nie możesz wszystkim graczom wierzyć na słowo, bo często piszą bzdury. /zamykam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi