Żbiku 11 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Wzór: 1. Nick:BARDZO DOBRA WCZUTA.2. Imię:Łukasz.3. Wiek:19 lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Dobre, 8.5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie.6. Składka(Tak/Nie): Tak.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/BARDZO%20DOBRA%20WCZUTA/193.33.176.93:27015/.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem tu dość świeżym graczem,na serwerze gram od mniej więcej od 2 dni. Lecz na tym serwerze jest coś co pozwoli mu być jednym z największych,jak i nie największym oraz najlepszym.Przez ostatnie 2 dni na serwerze dostrzegłem dość wielu graczy używających nielegalnych programów co dość mocno mnie uraziło.Nie wnoszę tutaj o admina na zawsze,bo z moim stażem jest to nie możliwe.Lecz bardzo prosiłbym o rozmyślenie próby dania mi admina próbnego za czasu którego mógłbym powiększyć swój staż jak i czas gry na serwerze.Bardzo chciałbym pomóc serwerowi jak i całej serwerowni,ponieważ ma ona to coś,czym nie mogą się pochwalić inne serwerownie.W dodatku co miesiąc w stanie jestem płacić składkę miesięczną do 24 zł.Proszę abyście moje podanie ocenili pod względem dobra dla serwera.Nie jestem jak większość graczy chcąca zabłysnąć tym,że na serwerze ma tą wyjątkową rangę.Proszę o rozpatrzenie mojego podania 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:758755.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Cały czas prawie jestem. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:3lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. PS: Godzinki nadrobię jak najszybciej . Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Żbiku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Na okres probny +Umie grac (musze to przyznac) +Moze i ma ten staz (wiec chyba umie rozpoznawac cheata) +Byl admem +Ladne podanie -Godziny -Posty -Srednia kultura mozna cie zdenerwowac -TXT -.- (i tak bedzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na TAK:-jesteś/byłeś adminem. -wiek, -steam, -składka.Popraw aktywność na serwerze i będzie git Edytowane 28 Stycznia 2015 przez maly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 + Składka + Był adminem + Amx - godziny na serwie (wiadomo, do nadrobienia ;p) Bardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesieek 4 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 TAK . +skladka +ogarnia +wiek -malo godzin, ale mysle ze to nadrobi bez problemu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Na Tak: -Mimo ze mało godzinek to sadze ze bd z niego dobry admin -Wiek -Amx -I był Adminem Godzinki nadrabiaj bo niedostaniesz adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmasQ 2 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jestem na TAK . +amx +składka +wiek +był adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam nie gram na tym serwerze , ale Żbiku potrafi grać + ogarnięty + często gra na DD2 i bardzo pomaga + amx opanowany + był adminem + składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jestem Na TAK -Wiek -Amx -Był adminem Co do godzin na servie/forum szybko nadrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Podanie przyjęte napisz do mnie na pw //cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi