BodzioO 0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nick:BodzioO|KaTLink do SS:http://www40.zippyshare.com/v/2OcrQEvF/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=138426 Czy KiToL ... UBT Ktory stwierdzil w moim odwolaniu moze mi wytlumaczyc dla czego mam brak UB ? Gdzie na tych SSach widac ze mam wh/cos innego ? Czy sa one zmodyfikowane ? Ty je wgl sprawdzales ? Prosze o fast ub i upomnienie owego UBT ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick: BodzioO|KaT ==== Zbanowane IP: 78.10.xx.xx ==== Admin: rolooo ==== Powod Bana: Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa: Nigdy (od 01/28/2015 - 01:5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nie ośmieszaj się kolego. Data bana: 28.01.15r Data modyfikacji: 26.01.15r. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioO 0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Haha Ty sie koleszko nie osmieszaj ... Mam inna date na komputerze ( Problem z certyfikatami przegladarki ) I jak niby moglem je edytowac 2 dni przed otrzymaniem bana ? #Wojana_wymaga_mozgu Edytowane 28 Stycznia 2015 przez BodzioO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) W zależności od ustawień systemu różnią się czasami od 1 do 2 sekund. Może się zdarzyć ze 10 - 20 minut ale nie 2 dni. Większość zależy od ustawień serwera a nie gracza. @Użytkownik ma rajcę ponieważ wbiłem przed chwilą na serwer zmieniłem rok na 2002 zrobił admin ss'y spakowałem do zip i są modyfikowane w 2002. A jego ss'y z tego co widzę są clear. Czekamy na wypowiedz -_-. UBTeam ma 24 godziny Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioO 0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Jak bym sobie ustawil date 2003 to by ssy byly zmodyfikowane w 2003 roku ... To jest logiczne przeciez. Nie wiem nad czym sie tu zastanawiac, niby jakim cudem moglem je edytowac 2 dni przed banem ???? @EDIT: Jeden madry Dzieki Omega ze poswieciles swoj czas, mozna juz te ub ? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez BodzioO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Niech -_- się wypowie co będzie z Twoim UB . @edit Uzgodnione z Karolem - ban zostaje. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioO 0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Serio ? Buźka ma się wypowiadać ? Ja jebe widzę tutaj ogar jak wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi