dzika ryba 982 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Siemka korzysta ktoś z was z animezone na telefonie? Ja osobiście tak, bo na lapku strasznie mi laguje. Przejdźmy do rzeczy Mam problem z odtworzeniem anime z "serwera" facebook. Inne normalnie mogę oglądać (vk itd.) Nie wiecie co mogę zrobić by móc oglądać z tego serwera? bo bardzo dużo ciekawych anime z niego na mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Być może spowodowane to jest zbyt dużą jakością obrazu. Mi większość playerów przekraczających 360p nie działa na telefonie. Polecam ściągnąć z chomikuj aplikacje shiden'a, która niestety już nie jest dostępna w sklepie play z powodu braku środków na rozwój aplikacji. Znajdziesz w niej anime do 2013/14 roku http://chomikuj.pl/SchreiAlien483/Aplikacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi