Sumekler 53 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nick: Sumekler Opis problemu: Za każdym razem podczas zmiany mapy a czasem nawet w trakcie wyskakuje mi błąd i wywala mnie z gry Screenshoty: http://speedy.sh/zwbbq/bez-tytulu.bmp Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : steam: sumekler / pw Inne: reinstal cs'a jak i całego steam'a nie pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Wstaw ss'a na zippyshare. Po z speedyshare niby 30 minut obrazek ma mi się pobierać.. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Odinstaluj cs'a wyczyść cały folder, zainstaluj cs'a na nowym dysku i sprawdź, no i melduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi