'Fryt0 0 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 1. Nick: 'Fryt02. Imię: Piotr3. Wiek: 17 za 3 miesiące4. Znajomość Sourcemoda(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak (SMS albo PSC)7. Link do swojego GAMEME**: https://www.gametracker.com/server_info/31.186.83.68:28205/top_players/?query=%27Fryt0&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Ponieważ mam 100 h przegranych na servie i jestem dość często ale nie raz zdarzy sie taka osoba której odpierdala i trzeba z nią zrobić porządek zaś na szczęście są rzadko takie sytuacje Wiem że nie mam postów ale to się nadrobi.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: http://steamcommunity.com/profiles/76561198138881522/10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w tygodniu 1 h a w wekend spokojnie 4-5h11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Najcześciej od 14:0012. Staż w grze counter strike Global Offensive: 300 h13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak byłem adminem zaś tylko na serverach 1.6 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie znam Cię, pograj z nami trochę bo twoje gt nie jest zbyt piękne. Aktywność na forum nadrób, bo wydaje mi się, że konto masz dla podania i w dodatku twoje konto ma miesiąc. Co do twojej aktywności piszesz, ze w tygodniu max 1 godzinę dziennie to ja uważam, że jest to zbyt mało, a w weekendy to każdy admin siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 No właśnie nie znasz. We wzorze pkt. 12 o czymś mówi. Chyba, że Shanell grasz u nas na serwerze pod innym nickiem i kolesia nic nie kojarzysz. Fryto niestety, ale za dużo wyzywasz na serwerze, nie wiem czy się jesteś wstanie poprawić. Przemyśl sprawę swojego zachowania i ogólnego podejścia do Adminowania. Na dzień dzisiejszy podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi