Lebron 112 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 1. Nick: LeBrOn2. Imię: Szymon3. Wiek: 16 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety nie ale szukam modelu takiego żeby mi pasował 6. Składka(Tak/Nie): Oczywiście że TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/LeBrOn/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam nazywam się Szymon mam 16 lat i mieszkam na mazurach. Interesuję się koszykówką i innymi sportami oraz grami komputerowymi a szczególnie cs'em. Admina chciałbym dostać ponieważ jest czasami tam kilka cziterów wieczorem lub z rana a admina nie ma ale również dla tego że ludzie stawiają miny w przejściach a inni się na nich skarżą.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak posiadam ale mam stary komputer i mi on nie wchodzi ale już szukam sobie nowego i dobrego.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Poniedziałem-Piątek 2-4,5 godzin Weekendy- 2-6,7 godzin11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Tak różnie zależy o której wrócę ze szkoły ale bardzie tak w godzinach wieczornych czyli od 17.00-18.0012. Staż w grze Counter Strike 1.6: Już tak ponad 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem i nawet sporo pamiętam Wymagania: Ukończone 15 lat. Jest Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze. Niestety nie ale w szybkim czasie to nadrobię Zachowanie kultury na serwerze. Oczywiście że Tak Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. Jest Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). Nie mam żadnych warnów. Posiadanie mikrofonu. Niestety nie ale jak napisałem wyżej muszę znaleźć odpowiadający mi model micro. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna). Oczywiście mógłbym nawet 11.07zł płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ja na Tak Kolega sam sobie zrobil wyliczenia to jedyne co napisac to nadrob te ~ 16h. Druga sprawa ktora przed chwila zauwazylem czas na servie tez do nadrobienia. A teraz plusy +Kultura ;D +Doswiadczenie (AMX,Staz) +Fajnie sie z nim gada (i pomaga ) +skladka +Czesto Cie widze na servie EDIT: Czy przy kazdym poscie przyczepiasz sie o skladke czy tylko przy moim?? EDIT2: A co moze mi powiesz ze jakosc rozmowy nie przyciagnie nowych osob?? Zreszta to jest moja ocena wiem czm spina EDIT3: Sugerujesz ze ma pisac znow podanie za tydzien?? Bez sensu Edytowane 29 Stycznia 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Z księżyca się zerwałeś?Jak nie spełniasz wymagań podstawowych to z czym do ludzi? - nie masz 20h na serwie(obietnice nie wchodzą w grę, pytają o stan rzeczywisty)-15 postów masz, o 5 więcej niż wymagane, ale według mnie niesensowne i typowo nabijane-Nie masz micro, to, że planujesz kupić się według mnie nie liczy, patrzy się na realia a Ty nimi nie spełniasz wymagań -Na serwerze masz prawie miesięczną przerwę od gry... rozumiem jakbyś te 600 minut nabił od Środy, a Ty po prostu na 3tygodnie zniknąłeś z serwera...-"Poniedziałem-Piątek 2-4,5 godzin Weekendy- 2-6,7 godzin" No już widzę jak grasz 7h na weekendzie, narazie nawet 2 godzin nie grałeś ani razu w tym tygodniu ;4-" Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak posiadam ale mam stary komputer i mi on nie wchodzi ale już szukam sobie nowego i dobrego."Czyli steama nie masz! Co z tego, że kupiłeś jak Ci nie działa?Definitywne nieee A do Ciebie CREATIVE pytanie: Czy dla Ciebie serio składka jest plusem? To jest obowiązek tak jakby, to nie jest dobrowolne więc to, że on płaci składkę to jest spełnienie warunku a nie zaleta A i jeszcze jedno CREATIVE: "A teraz plusy +Kultura ;D+Doswiadczenie (AMX,Staz)+Fajnie sie z nim gada (i pomaga )+skladka +Czesto Cie widze na servie " Jak dla mnie kultura to niewielki plus, zalicza się to do codziennych zachowań i nie powinno być jakoś gloryfikowane bo to ma być norma,Doświadczenie-niech Ci będzie, że plus, pozostaje wierzyć na słowo.Fajnie się z nim gada? Serio? Ty wiedząc, że gość nie spełnia podstawowych wymagań takich jak godziny na serwie za plus dajesz jakość rozmowy? No sorry ale jeśli chciałeś zatuszować godziny to powinieneś znaleźć mocniejsze argumenty za.Czesto na serwie-taaaaaaa.Wiem, jestem chamski i nie przymilny w sposób jak najbardziej kulturalny ale nie lubię takich postów edit:po raz pierwszy sie czepiam bo gdy widze, ze gosc, ktory nie spelnia podstawowych wymagan dostaje TAK a w argumentacji ma "skladka" to pytam sie dokad ten swiat zmierza. Zadnej spiny A co do jakosci rozmowy to i owszem, fajnie, ze wygadany ale znow podkresle, ze to jak sie z nim dogadujesz nie ma znaczenia jesli nie spelnia wymagantakich jak godziny ns serwie EDIT2: Nieee... Podanie co tydzień jest dla tych, którzy spełniają warunki ale nie zostali przyjęci. On podanie niech składa jak je spełni, za tydzień, za rok, za 3 lata. Zależy ile mu zejdzie A Ty sugerujesz, że jego podanie ma zostać przyjęte? Edytowane 29 Stycznia 2015 przez CiapatyMurwa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Twoje podanie zostało odrzucone nie spełniasz wymagań zapraszam za 7 dni //cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi