KodeX22 3 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 1. Nick:KoDeX2. Imię:Konrad3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):bardzo dobra5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/KodeX/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mieszkam niedaleko Szczecina mozna powiedzieć że jestem nałogowym sportowcem gram w piłkę nożną siatkówkę i kosza . Kończe technikum gastronowmiczne mozna powiedzieć że gotowanie to moje hobby. Adminem chcę zostać dlatego że byłem już adminem na tym serwie tylko że z braku dostępu do gry nie mogłem pełnic obowiązków admina i go straciłem słusznie bo po co admin który nie siedzi na serwerze . Wszyscy gracze którzy grali jak byłem adminem to wiedzą że byłem dobrym adminem i nie było na mnie żadnej skargi teraz mam dostęp do gry i chcę wrócic jako admin bo szczeże to za często jest tak że na serwie nie ma żadnego admina myślę że tak doświadczony gracz jak ja przyda się jako admin.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: zależy kiedy w od poniedziałku do piątku to 2 może 3 godziny a na week więcej cięzko powiedziec dokładnie ile ...11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: najczęsciej 17;00-20;00 na week nie mam ograniczen więc kiedy mam czas to jestem !12. Staż w grze Counter Strike 1.6:przeszło 6 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Dziękuje za rozpatrzenie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Na Nie: -Nie Bylo cie tyle czasu na serwerze i znowu chcesz admina?! -Brak steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Hmm ja bych chlopakowi dal probny + przez 6 dni dosc czesto go widzialem +doswiadczenie - tylko te 6 dni (przez prawie caly miesiac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmasQ 2 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jestem na tak . +wiek +składka +Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Na razie na nie, te ostatnie 6 dni o niczym nie świadczy, poczekalbym jeszcze troche, żebyś nadrobił czas gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jak na razie to na Nie. - Brak Steam. - Więcej powodów na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathSilence 9 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 KoDeX, jeśli nadrobisz godzinki na serwie i będę Cie widział to na TAK a jak na razie to NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norek95 1 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Na Tak . Wcześniej byl adminem i nikt się nie skarżył na niego . Ze nie bylo go dłuższy czas na serwie to znaczy że nie mógł . Dałbym mu adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jestem na nie: -nie za często widze cię na serwerze -brak steam -cichy to ty jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jestem na nie -słaba aktywność na serwerze A co do steam to: 1. Nie jest wymagany 2.co ma steam do admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeprokoksPolakKozzaK 6 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jestem na NIE widziałem Cię wczoraj przez pół mapy i zniknąłeś bez śladu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jestem na NIE dlaczego -No niestety nie byleś za bardzo aktywny -Straciłeś posadę i chcesz wrócić ponowie do administracji.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.B.U.K.U 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na Nie . -Mała aktywność na serwerze -Straciłeś posadę administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Twoje podanie zostało odrzucone.Zapraszam za 7 dni //cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi