jasio Boyka 16 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: jasio Boyka 2.Nick admina/gracza który zawinił: with angel 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 15,30 31,01,15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'granaty na malej mapie' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:380438974' [AMXBans] Twoje IP: '91.145.13 Zbanowany na #1[RESET 04.01][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] (cs_wiocha) 6.Opis sytuacji:kurcze o co chodzi, co to za zasady admini je se wymyslaja?, mala mapa, a dd2x2 to nie mala, max to nie mala nie rozumiem, a juz wiccha to malutka, tam(dd2x2,max) banow nie daja tu daja , a co lepsze jak admini, czy ktokolwiek inny grajacy np kapitanem z he 1/1 rzuca he to ok ale jak he z perku na przyklad taj generala, jak ja wlasnie mialem to ban, wiec moze usuncie te perki albo ogarnijcie adminow ktorzy jakies swoje zasady wprowadzaja wygodne dla nich, juz byl problem z banami za rasz, kampienie z awp ,to jest cod i skoro sa perki do raszowania jak nap duch kaprala, sekret szpiega itp, awp do kampienia, he do rzucania to znaczy ze mozna zraszowac., przykampic i he rzucac, pierwszy serw cod na ktorym spotkalem sie z banowaniem za uzywanie dostepnych perkow jakies nieporozumienie. PO DRUGIE PROSZĘ O TO PUNKT Z REGULAMINU: 2.1. Zakaz używania granatów HE[1/x] z klasy bądź perku na małych mapach [ wyjątek cs_wiocha ] [ Ban na 5 min / Ban na 30 min.] pomijając to,że to śmieszne że są bany za uzywanie perków, to jak widać według regu. cs_wiocha to wyjątek, a właśnie na tej mapie dostałem bana, więc ktoś tu nie zna regu.i daje bany bez podstawy i poparcia w regulaminie Edytowane 30 Stycznia 2015 przez jasio Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 1 BS, czyli można uznać że mała mapa, cs_max jest również małą mapą. Także mi się zdaje że ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 To podaj dowód, w którym admin rzuca HE na tych "małych mapach" gdzie ty dostałeś bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) sprawdż co pisze pod spodem pkt. z rulaminu a potem się odzywaj cs_wiocha wyjątek i starczy tyle w temacie ban nie zgodny z regulaminem podważysz to, a dowod htlmv przejzyj z tej mapy to zobaczysz, zresztą to nie ważne bo można rzucać he na tej mapie. Zresztą tak samo jak ct może raszować przy mapach typu de_ a tt przy mapach typu cs_ , a kampienie jest dozwolone przez dłuższy czas jeżeli przynosi wymierny skutek, starczy poczytać regulamin cod 350, jak można pisać,że ban sluszny jak według regulaminu można rzucać he na tej mapie(cs_wiocha - wyjątek),więc co ty piszesz Edytowane 30 Stycznia 2015 przez -_- Nie, powiedziałeś, że admin łamał regulamin, więc skoro go oskarżasz, to proszę podać dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Nawet jeśli to wyjątek to ostrzegałem , żebys nie rzucał fleszy.. A Ty dalej swoje i rzucałeś centralnie pod nogi CT i sie z respa nie dało wyjść. To samo było na cs_max , rzucałeś te flesze dosłownie pod nogi , ledwo ktoś z respa wyszedł i nic nie widział , dawałem ci ostrzeżenia ale widocznie się nie nauczyłeś. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez WhiteAngel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) a czy to jest ban za flesze? chyba nie a flesza to dostałeś ty grając w przeciwnej drużynie nikt więcej nic nie mówił i nie broń się tekstami typu rzucałeś flesze, dałeś bana za he łamiąc przy tym regulamin cod 350, pkt. 2.1. Zakaz używania granatów HE[1/x] z klasy bądź perku na małych mapach [ wyjątek cs_wiocha ] [ Ban na 5 min / Ban na 30 min.], wiec wytłumaczenie typu rzucałeś flesze pod nogi ni jak się tu, i napewno tego nie robiłem flesze rzucałem owszem, ale nie pod nogi, nie na swój resp i nie swoim, tłumacz się z nieznajomości regulaminu jako admin bo nie od tej str. zaczynasz się tłumaczyć oskarżając mnie o coś DOWÓD TO WYCINEK Z BANA BAN ZA HE NA MAŁEJ MAPIE POD SPODEM pkt. z regulaminu, który został złamany, to nie jest dowód? Edytowane 30 Stycznia 2015 przez jasio Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Flesh to nie granat? Upadły może potwierdzić , lub kto inny , że rzucałeś swoim , bo rzucałeś przy wyjściu z respa , a że ta mapa byla mała to nikt nic nie widział , gdybym nie był z Tobą w drużynie to bym nie wiedział kto rzuca granaty , więc weź się zastanów. Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić gdzie ty je rzucałeś , widziałem co widziałem i nie kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi