Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nick: Siwy Ranga: Admin BF2 Powód rezygnacji: Coś mi sie nie chce adminować Pisałem podanie bo było słabo na serwie, ale teraz jeżeli bezi z kubą mówią że wystarczająco admów to powinno być git na serwie, a ja zostanę zwykłym graczem i pewnie jako jedyny serwer na którym gram i nie mam admina Coś od siebie: Nie zabierajcie mi vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Vip ma zostać i koniec kropka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siwy bez VIPA to jak łysy bez żebów XDDD tylko DD2 nei rezygnuj bo wpiehdol XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siwy, opiekuj się tam DD2 Siwy żyje VIPami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi