nystilion 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Nick:nystilionLink do SS: nie ss tylko ban za czitowanie (demko)Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : nystilion [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 121432230 ' [AMXBans] =============================================== Serwer:only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=139783 admin: mouse Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Edytowane 1 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Czekam na wypowiedz admina banującego. Proszę admina banującego o wstawienie dema, Ma 24 godziny. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam. odrazu sorki ze tak pozno ale praca i weekend dobrze ze sie w czasie wymiescilem. wklejam tu teraz demko z hltv, które ogladnalem pare razy: http://www28.zippyshare.com/v/bCd1A23c/file.html Jesli chodzi o samo demko to chodzi mi o ostatnie 8 min demka. Jak dla mnie to: - gracz odpala sie co jakis czas ( chodzi mi tutaj o czita aimbota). raz wylacza i raz wlacza idealnie to widac bo ma rundy gdzie seriami wali same headshoty a sa rundy gdzie gra normalnie - w tych rundach co gra z czitem widac jak mu sie celownik sam przesuwa odrazu na glowe przeciwnika - widac rowniez ze co jakis czas trzesie mu sie celownik co tez moze oznaczac ze posiada czita - dlugo siedzialem na spect i obserwowalem gracz wydawal mi sie odpalony i postanowilem dac bana. UBTeam rozstrzygnie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nystilion 0 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 te trzesienie to ja robilem myszka specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ZAKAZ WYPOWIADANIA SIE W SOWIM TEMACIE...REGULAMIN ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nystilion 0 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 przepraszam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) 17:30 odpaliłeś się. Ogólnie pełno akcji w których wyłaczasz i włączasz aimbota. Umiesz udawać. Są niektóre rundy co nie umiesz trafić. Nagle stoisz 4 sekundy włączasz coś i wchodzi Ci wszystko. Jak dla mnie ban. // zamykam - jeśli ktoś jeszcze z ubteam obejrzy demo może dodać coś od siebie. Edytowane 1 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi