Nikotyna 77 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 1. Nick: Nikotyna 2. Imię: Michał 3. Wiek:18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9 / Bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Można było by pomyśleć 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Nikotyna/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Miły, sympatyczny, pomocny, nie szukający spiny, a dlaczego ja, byłem juz kilka razy tutaj adminem nigdy nie olewałem admina gdy go posiadałem na serwie wystarczy do mnie napisac gg/ steam nawet w nocy jezeli nie bd spac zawsze ogarne serwa czy cos 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:24176770 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Sporo, jednak są wyjątki jak u każdego ze nie raz nie można poprostu 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):robocze 15- 20 zalezy czy szkoła/praktyka, weekend zależy od planów 10-18 12. Staż w grze counter strike 1.6: Pare lat ;P na sieci ponad 2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jestem na TAK Ogarnięty Sporo spędza na serwie Przede wszystkim WIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tak.-Wiek, -AMX, -Ogarnięty, -GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na Tak. +Wiek +GT +Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looper 4 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Tak. -gt, -Wiek, -AMX, Edytowane 2 Lutego 2015 przez Looper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Na Tak chociaż tam nie gram to daje ci Tak, ponieważ by mówi za siebie, wiek i przede wszystkim kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jestem na TAK: -steam -wiek -Znajomość amx -często na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi