CREATIVE 162 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: ODS Creative 2. Imię: Maciek 3. Wiek: 15 Lat 4. Znajomość Amx( średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 1/10 (cos czytalem) 5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie, poniewaz uznaje go za mi nie potrzebny 6. Składka(Tak/Nie): Nie ale oplata to nie problem 7. Link do swojego GT**: http://olkc2a189.netvigator.com/player/ODS%20Creative/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Maciek ;D. Mam 15 lat. Mieszkam w Skarzysku Kamienna (taka dziura). Lubie wszelkie rodzaje sportu:od pilki na koszu skonczywszy , sam uprawiam street workout. Umiem srednio angielski. W gry typu cs gral mniej niz rok. Bajeruje sobie w swoim androidzie Czm ja mam byc adminem: Moze dlatego ze akurat udaje mi sie czesto wbic na server i grac z odpalem . Rowniez motywowal bym to ze znam regulamin i umialbym go przestrzegac 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Min 2h dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)** : robocze hmm roznie glownie 14-17 z przerwami a czasem wpadam rano, wieczorkiem , weekend od 10 do 18 oczywiscie z przerwami 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 miesiace (z 2 msc. przerwy na Call of Duty 2 ) 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): NIE Wymagania: 1. Ukończone 15 lat . + 2. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + 3. Zachowanie kultury na serwerze -/+ 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu - 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - (ale jak napisalem da sie zrobic) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na nie -mało czasu na serwie -amxmod coś tam czytałeś, poczytaj o tym więcej :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Raczej nie :v : -amx (w umie nic trudnego) -Mikro -gt takie o :v -staż 4 miesiące w cs tylko :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na nie: -Staż 4miesiace?! -Amx -Mikro -Godzinki To Poczytaj duzo bo to trzeba znac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.B.U.K.U 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na NIE . -Znajomość Amx "Coś Czytałem" ^_^ .. -Staż . -Brak doświadczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Sory, że się wypowiem, a na serwerze prawie nie gram. Przyciągnął mnie do przeczytania podania jego temat. Kreatywne podanie... No raczej nie Podanie mało przekonujące - mogłeś się rozpisać, jak już taki kreatywny jesteś. Brak doświadczenia, staż w grze też jest w twoim odpychający. Oceniłeś swoją kulturę na +/-. Admin ma lśnić i być kulturalny Ja bym Ci szansy w tym momencie nie dała. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Twoje podanie zostało odrzucone,kolejne możesz złożyć za 7 dni //cl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi