Rispekt 15 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 1.Twój Nick: Upadly 2.Nick admina/gracza który zawinił: WhiTeAnGel 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 13;40 31.01.2015 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): swiadkowie 6.Opis sytuacji: Kupowałem sobie perki a tu nagle BAN kampienie przy hostach jak można w 5 sekund kupić sobie perk jakiś fajny gdy po 5-10sek zabijają. Prosił bym o ukaranie Admina Hahaha śmieszny jesteś i to bardzo po 5 sek na respie jesteś u tt bo to mała mapka i gdy wbijałeś i zabiłem cię to od razu ban poleciał. I nie unoś się tak bo ostatnio jak pake rozbrajałem to uderzyłeś mnie komendą i nie rozbroiłem paki i to nie było pierwszy raz bo gdy ktoś szedł na mnie i próbowałem go zabić to tak samo z komendy uderzałeś mnie wiec się wykręcisz myślisz że jak masz admina to możesz robić takie coś bez żadnych konsekwencji jeśli tak to się grubo mylisz. Angel kolegą haha kolegów szukaj sobie w realu a nie przez internet. Jak dla mnie i dla wielu nie zasługujesz na Admina. To ja widzę że niedługo będą ludzie od Angela dostawać za kupowanie perków na respie. Ja mam bronić hostów i pilnować ich a nie raszować CT a że kupowałem perki i zabiłem cię bo po 10sek byłeś u nas na respie to zbanować musiałeś. Popełniłeś błąd i nie umiesz się do niego przyznać PROSTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Przez 3 rundy kupywałeś perk tak?Na początku też tam stałeś , ale przymykałem na to oko , potem Ci dałem ostrzeżenie na Y@ , nadal nie chciałeś się ruszyć , a siedziałeś przy hostach do 1:13 (47sek na respie+przy hostach). Nie mam zamiaru się z Tobą cackać , wczoraj też dawałem ostrzeżenia ale najwidoczniej masz to w du... , więc nie myśl sobie , że jesteś nietykalny. Potwierdzam prawde gracza upadlego ponieważ byłem przy tej sytuacji upadly w upływie 10/15 sekund kupował perki ja nie zdążyłem dojść do respa tt to już WhiTeAnGel zbanował gracza w upływie 15 sekund za kampe niby przy chostach chociaż nie kampił tylko kupował perk a że to na respie tt są chosty to nie jego wina. 10-15sekund powiadasz? Przeczytaj najpierw co napisałem/obejrzyj demko potem komentuj. Również byłem świadkiem tej sytuacji ! I zacznijmy od tego że nie jest tak łatwo dropnąć dobry perk, a to że na max'ie na respie TT są hosty to kur** nie jest jego wina. Dał byś jakieś ostrzeżenie albo zapytał się go najpierw co robi a nie dajesz bana za to że tam stoi ps. nawet nikogo nie zabijał a Ty bawisz się w (wielkiego admina). Gdzie on tam ma dropać te perki żeby go nie zajeb*** I dodam że banujesz go często bo wszyscy dobrze wiemy że nie chcesz żeby Cię wyprzedził w TOP15 !!! POZDRO BAN !!! >.< Zbanowałem go poraz 1 , a miałem już wiele okazji do zbanowania go lecz przymykałem na to oko , bo myślałem , że jest moim "kolegą". Co mnie perki obchodzą ma się ruszyć z respa ma na to 20 sekund. @edit: "Angel kolegą haha kolegów szukaj sobie w realu a nie przez internet. Jak dla mnie i dla wielu nie zasługujesz na Admina." ech , człowieku 1 ban i jesteś zupełnie kim innym , za ten komentarz powinieneś dostać warna , a po za tym w ogóle to nie odnosi się do tego tematu. Popieram , White jest złym adminem ... nie ma mikro ... olewa graczy którzy piszą do niego , że są " odpały " na serwerze ... a on wychodzi z serwera .... byłem świadkiem Tego jak Upadły dostał Bana za " kampienie na respie " nie było takiej sytuacji ... Upadły stał na respie jakieś max 5 sec ... kupował perki ... i wyrwał bana ... White 15 letni chłopiec nie nadaje się na admina . Pozdro Koleszko . Proszę o ukaranie White . Jak jesetem cały dzień na serwerze to źle , bo nolife . Jak wyjde to też źle , człowieku chciałem siię wreszcie rzuszyć z domu i wyjśc , własnie to teraz robie , ale widać ze nie dajecie mi spokoju , zbanowałem 3 przed wyjsciem za aima , i poszedłem bo myślałem ze juz nikt nie jest odpalony.. -.- Edytowane 31 Stycznia 2015 przez -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekToJa 1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Potwierdzam prawde gracza upadlego ponieważ byłem przy tej sytuacji upadly w upływie 10/15 sekund kupował perki ja nie zdążyłem dojść do respa tt to już WhiTeAnGel zbanował gracza w upływie 15 sekund za kampe niby przy chostach chociaż nie kampił tylko kupował perk a że to na respie tt są chosty to nie jego wina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Również byłem świadkiem tej sytuacji ! I zacznijmy od tego że nie jest tak łatwo dropnąć dobry perk, a to że na max'ie na respie TT są hosty to kur** nie jest jego wina. Dał byś jakieś ostrzeżenie albo zapytał się go najpierw co robi a nie dajesz bana za to że tam stoi ps. nawet nikogo nie zabijał a Ty bawisz się w (wielkiego admina). Gdzie on tam ma dropać te perki żeby go nie zajeb*** I dodam że banujesz go często bo wszyscy dobrze wiemy że nie chcesz żeby Cię wyprzedził w TOP15 !!! POZDRO BAN !!! >.< + widzi że są odpały piszemy mu na u@ a on wychodzi z serwera ehhh .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 a tutaj taki mały powod jaki dał pan white Powód Bana Pozdrow mame - aim ... Naprawde widac odpowiedzialnosc admina 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoisyBoy 5 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Popieram , White jest złym adminem ... nie ma mikro ... olewa graczy którzy piszą do niego , że są " odpały " na serwerze ... a on wychodzi z serwera .... byłem świadkiem Tego jak Upadły dostał Bana za " kampienie na respie " nie było takiej sytuacji ... Upadły stał na respie jakieś max 5 sec ... kupował perki ... i wyrwał bana ... White 15 letni chłopiec nie nadaje się na admina . Pozdro Koleszko . Proszę o ukaranie White .Nie wciskaj kitu ... Bronisz się bo nie chcesz stracić Admina ??? Żałosne 15 latku Odebrać mu Adma ! nie zasługuje i się nie nadaje Pozdro łapsie skończ kłamstwo które wciskasz pod każdym postem komentując innych wypowiedzi ... Edytowane 31 Stycznia 2015 przez -_- Jeżeli nie masz dowodów na te nowe oskarżenia, nie pisz ich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 a tutaj taki mały powod jaki dał pan white Powód Bana Pozdrow mame - aim ... Naprawde widac odpowiedzialnosc admina Za to jak najbardziej admin otrzymuje ostrzeżenie. Tłumaczyłem setki razy, że w powodzie ma być podane przewinienie, a nie komentarz. @EDIT Dla mnie ban słuszny. Upadły potrafił wcześniej biegać po mapie lub skryć się gdzieś indziej i nie przeszkadzało mu to w zakupie perków, potem zaczął kampić przy hostach i stamtąd strzelać do każdego, więc dla mnie głupie tłumaczenie z tymi perkami, bo skoro potrafił wcześniej jakoś sobie poradzić z zakupem, to potem też mógł tak zrobić. Admin informował o kampieniu kilka razy. To wszystko znajdziecie na HLTV http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1501311340-cs_max-1422708000-1422709500.zip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Za to jak najbardziej admin otrzymuje ostrzeżenie. Tłumaczyłem setki razy, że w powodzie ma być podane przewinienie, a nie komentarz. Oki. Ale powiedz sam -_- czy dał byś rade kupić perk przez 10-15sekund oczywiscie perki jakiś w miare myślę że raczej nie a bana dostałem tylko dla tego że kupowałem perki na respie i angela zabiłem mogę dać sobie rękę uciąć że to był główny powód zbanowania mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi