Nalesniki 9 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nick: Lubie_nalesnikiLink do SS:---Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:904514089'[AMXBans] Twoje IP: '31.22.100.236'[AMXBans] =======================================Serwer: 4fun Link do AMX : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=140216 Prosił bym o Ub gdyż w niewyjaśniony sposób dostałem bana sam od SIEBIE xD. Zbyt szybkie naciskanie klawiszy numerycznych w amxmodmenu spowodowało ze zbanowałem sam siebie chociarz sekunde temu pod klawiszem numerycznym był ten gracz którego chchialem zbanowac ... prosto mówiąc pech albo istny debil ze mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi