EmaN 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1.Twój Nick: EmaN =) 2.Nick admina/gracza który zawinił: Black. 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 13/01/2013 Godz . 12 : 35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 minute and 4 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : EmaN = ) [AMXBans] Reason : ' Przeczytaj sobie regulamin serwera. 6.Opis sytuacji: Grałem sobie na serwie gracz Neq przeklinał upomniałem go on nic i jeszcze wyzywał graczy a więc dałem mu bana na 1 godzinę żeby ochłonął . A Black. wręczył mi o to takiego bana i napisał przeczytaj regulamin i tak się składa że przeczytałem nawet wkleję tu punkt z niego : Obrazasz ! - Ban od 30 minut do nawet 1 dnia (w zależności od obrazy) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 jeśli sytuacja wyglądała tak jak to przedstawiłeś to Black. powinien ponieść jakieś konsekwencje.10. Nie Ban'uj innego Admina ! (Takie prawo mają WYŁĄCZNIE H@ , @ oraz J@), chyba że notorycznie łamie regulamin. ( NIE DOTYCZY SOFTA , WH ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tak, są takie dwa punkty w regulaminie,Black powinien zostać upomniany albo ponieść konsekwencje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Blip ^, Hmm , czy może black NIE JEST J@ ? ie Ban'uj innego Admina ! (Takie prawo mają WYŁĄCZNIE H@ , @ oraz J@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Black miał pełne prawo banowac admina gdyż jest on [email protected] ban nie słuszny. Nie można obrazac innych na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dobra dobra, już spokojnie. takie małe niedopaczenie. ale i tak ban niesłuszny i skoro jest J@ może by się przynajmniej wypowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 To J@ i ma prawo zbanować admina. A teraz : Bany do godziny nie podlegają skargom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi