OneXakaGracu 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: OneXakaGracu 2.Nick admina/gracza który zawinił: Romantyczny Kochanek3.Admin/Gracz : Gracz4.Data i godzina: 31.01.15 po 22:005.Dowody (demko/screeny/świadkowie): screen: http://zapodaj.net/images/3a3068ffcc766.png6.Opis sytuacji: Gracz sobie kilka razy skracał mapę lego final cos tam co widać na screenie. Gracz jeszcze wmawiał nam że jego 4h bany nie obchodzą bo zna adminów i na więcej mu nie dadzą. Po dalszym wmawianiu by przestał to robić groził graczowi Rozgrzewka że dostanie bana tak o tylko ma wybrać sobie jaki czas (tydzień, miesiąc).7. SID/IP: Moje czy jego? Moje mogę podać ale jego nie wiem bo nie wiedziałem że będzie potrzebne. Ale w plikach serwera nie będzie problemu tego sprawdzić ponieważ ten o to gracz ma vipa. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez OneXakaGracu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozgrzewka 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 OneXakaGracu i dostałem bana .. Nw jak to możliwe złożyłem już temat o tym na forum.. Zgadzam się z nim Romantyczny Kochanek skracał i upierał się że nie dostanie bana bo zna nie jednego admina .. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszysty 7 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Oczywiście też byłem świadkiem jak Kochanek skracał i twierdził że zna wszystkich administratorów. Chciał wszystkim załatwić bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozgrzewka 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 1.Twój Nick: OneXakaGracu 2.Nick admina/gracza który zawinił: Romantyczny Kochanek 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 31.01.15 po 22:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): screen: http://zapodaj.net/images/3a3068ffcc766.png 6.Opis sytuacji: Gracz sobie kilka razy skracał mapę lego final cos tam co widać na screenie. Gracz jeszcze wmawiał nam że jego 4h bany nie obchodzą bo zna adminów i na więcej mu nie dadzą. Po dalszym wmawianiu by przestał to robić groził graczowi Rozgrzewka że dostanie bana tak o tylko ma wybrać sobie jaki czas (tydzień, miesiąc). 7. SID/IP: Moje czy jego? Moje mogę podać ale jego nie wiem bo nie wiedziałem że będzie potrzebne. Ale w plikach serwera nie będzie problemu tego sprawdzić ponieważ ten o to gracz ma vipa. I Jeszcze RomantycznyKochanek wbijał se na 2 skokach w tt po broń i jak ktoś przechodził mape to odrazu zabijał .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Już dostał bana za skanowanie, a jak skracał to dajcie jakieś demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozgrzewka 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 OneXakaGracu ma ss tylko ten link coś nie działa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneXakaGracu 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 http://zapodaj.net/3a3068ffcc766.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozgrzewka 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 OneXakaGracu wrzuć na vlep.pl czy jakos tak bo to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneXakaGracu 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 http://www.tinypic.pl/qd5mtkteadj3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 działa, ja widział, dostanie kolejnego bana jak wejdzie po tym, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneXakaGracu 0 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Prosiłbym by dostał bana dłużej gdzieś około 1 dzień lub 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Przedłużyłem mu bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi