Bru[t]al 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Siemka mam przyjemność zaprezentować wam zbiór poszczególnych renderów , textur , stocków ( są 3-4 bo nie używam aż tak ) itp. Jest to zbiór ze stron internetowych na których je znalazłem myślę że wam się przyda.. Paczucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na pewno przydadzą się tym co zaczynają robić sygny/avki w programach graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ściągam. Bardzo mi się przyda:)AJ GIF JOR BER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 no fajne ^^ .. przyda sie grafiką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi