Senrox 869 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Nick: careamsen Powód Warna: Spamowanie Chce się odwołać do tego warna ponieważ większość graczy w tym temacie podała jeden powód "brak aktywności" a tylko ja dostałem warna? Link do tematu: http://forum.cs-classic.pl/topic/30603-podanie-by-skalny/ Proszę o wyjaśnienie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wg mnie warn nie powinien być, ja również tak samo jak reszta napisałem 1 powód, a czego? Bo nie ma innego na nie, a zmyślać chyba nie 'będziemy' . Shadow mówił , myśl logicznie nawet z takiego zdania można uzyskać 2 powód .. Fakel : 'Nie widziałem Cię jeszcze ani razu na tsie, na to stanowisko jest potrzebna osoba pewna, a Ty do niej nie należysz. Słaba aktywnośc.' Zdanie i powód, ale to odnosi się do 1 powodu na nie, to też nie powinno być warna, a jeżeli to wszystkie osoby prócz 'Sativa.' pod warna razem z modkiem idą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tutaj raczej chodzi oto, że on napisał zbyt mało. W regulaminie jest zapisane, że chodzi oto by twój argumenty był porządnie uzasadniony, a dokładniej oto by po prostu w podaniach nie pisało się 4-5 słów, stąd jest dodatkowo zawarte, że powinny się tam znaleźć dwa argumenty. Uzasadnienie ma być po prostu rozbudowane, a nie napisane na odwal się Rzetelnie uzasadniony post powinien zawierać 2 rzeczowe argumenty. POWINIEN, NIE MUSI Co do samego tematu przyznam rację, więc warna tym razem zdejmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi