Senrox 869 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Nick: careamsen Powód Warna: Spamowanie Chce się odwołać do tego warna ponieważ większość graczy w tym temacie podała jeden powód "brak aktywności" a tylko ja dostałem warna? Link do tematu: http://forum.cs-classic.pl/topic/30603-podanie-by-skalny/ Proszę o wyjaśnienie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Wg mnie warn nie powinien być, ja również tak samo jak reszta napisałem 1 powód, a czego? Bo nie ma innego na nie, a zmyślać chyba nie 'będziemy' . Shadow mówił , myśl logicznie nawet z takiego zdania można uzyskać 2 powód .. Fakel : 'Nie widziałem Cię jeszcze ani razu na tsie, na to stanowisko jest potrzebna osoba pewna, a Ty do niej nie należysz. Słaba aktywnośc.' Zdanie i powód, ale to odnosi się do 1 powodu na nie, to też nie powinno być warna, a jeżeli to wszystkie osoby prócz 'Sativa.' pod warna razem z modkiem idą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tutaj raczej chodzi oto, że on napisał zbyt mało. W regulaminie jest zapisane, że chodzi oto by twój argumenty był porządnie uzasadniony, a dokładniej oto by po prostu w podaniach nie pisało się 4-5 słów, stąd jest dodatkowo zawarte, że powinny się tam znaleźć dwa argumenty. Uzasadnienie ma być po prostu rozbudowane, a nie napisane na odwal się Rzetelnie uzasadniony post powinien zawierać 2 rzeczowe argumenty. POWINIEN, NIE MUSI Co do samego tematu przyznam rację, więc warna tym razem zdejmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 1 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi