Skocz do zawartości

Prośba o UB

Bilaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Bilaczek <3Godzina: 14.17Nazwa mapy: ArctickAdmin banujący: ProrokPowód: Uciekanie przed banem wtf?Link do screenów: ?Wycinek z konsoli : Ban Information Name: Bilaczek <3 SteamID: STEAM_0:0:60321424 Reason: uciekasz przed banem Unban Time: Ban premanentny Admin Name: -Uwaga Lamie- *Prorok* Admin SteamID: STEAM_0:0:2112513912 ************************************************ * PrivilCo to wgl ma być? jakie uciekanie przed banem? jeżeli na tym serverze nie mam nawet 1 upomnienia ?;> o skracanie mapy, wulgaryzmy czy tym podobne ...

Hahahaha, człowieku, teraz jak dostałem bana to byłem 2 raz na serverze . Za 1 razem byłem jak były 2 osoby i wyszedłem. później wbiłem i dostałem bana, po za tym jeżeli wyszedłem z servera, a ty mi nie zdążyłeś dać bana , to nie daje się perma, twoja wina, że jesteś za wolny, po za tym szkoda, że nie ma cię w tedy kiedy jesteś naprawdę potrzebny, np gdy jakieś dzieci napierdalają przez mikro 2 godziny i drą morde, albo jak skracają mapy po 4 sec. BRAVO za inteligencje, widzę ogarniętych adminów na DR jest mało, a nawet BARDZO MAŁO .

"quit"?;> sprytnie, szkoda, że dołączyłem do innej gry, zagrać z kumplem, no ale cóż, jeżeli był byś ogarniętym adminem, piszesz ostrzeżenie, ale nie ! wypisywanie bana/powodu zajęło Ci dobre 2-3 minuty zanim wyszedłem, więc poćwicz sprawność na klawiaturze ;d

Kurwa, człowieku uciekanie od bana jest w tedy keidy wiedziałbym, że chcesz mi go wręczyć, a ja nic nie wiedziałem to znaczy, że jak wejde na server to mam z niego nie wychodzić ? bo jakiś adminek może mieć zamiar dać mi bana ?

Bilaczek <3 droppedBilaczek <3 has left the game Nie znaleziono klienta z tym nickiem lub IDCoś jeszcze ?

takie cos ja tez moge wlasciwie napisac. Tutaj bylyby potrzebne ssy bo inaczej niema jak udowodnic. Teraz nie pamietam czy jest tu HLTV czy nie? bo jesli tak mamy sprawe rozwiazana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności