Bilaczek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nick: Bilaczek <3Godzina: 14.17Nazwa mapy: ArctickAdmin banujący: ProrokPowód: Uciekanie przed banem wtf?Link do screenów: ?Wycinek z konsoli : Ban Information Name: Bilaczek <3 SteamID: STEAM_0:0:60321424 Reason: uciekasz przed banem Unban Time: Ban premanentny Admin Name: -Uwaga Lamie- *Prorok* Admin SteamID: STEAM_0:0:2112513912 ************************************************ * PrivilCo to wgl ma być? jakie uciekanie przed banem? jeżeli na tym serverze nie mam nawet 1 upomnienia ?;> o skracanie mapy, wulgaryzmy czy tym podobne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jakieś 20 min wcześniej za skracanie Cię banowałem, potem wbiłeś więc perm się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Człowieku za nic bana nie dostałem, bo mnie nawet z servera nie kickło, więc o czym ty do mnie gadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bilaczek <3 droppedBilaczek <3 has left the game Nie znaleziono klienta z tym nickiem lub IDCoś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hahahaha, człowieku, teraz jak dostałem bana to byłem 2 raz na serverze . Za 1 razem byłem jak były 2 osoby i wyszedłem. później wbiłem i dostałem bana, po za tym jeżeli wyszedłem z servera, a ty mi nie zdążyłeś dać bana , to nie daje się perma, twoja wina, że jesteś za wolny, po za tym szkoda, że nie ma cię w tedy kiedy jesteś naprawdę potrzebny, np gdy jakieś dzieci napierdalają przez mikro 2 godziny i drą morde, albo jak skracają mapy po 4 sec. BRAVO za inteligencje, widzę ogarniętych adminów na DR jest mało, a nawet BARDZO MAŁO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wtedy pisz do swojego kolegi amn... Ja teraz mało kiedy mogę bić, a że szybszy jesteś wpisać quit to spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 "quit"?;> sprytnie, szkoda, że dołączyłem do innej gry, zagrać z kumplem, no ale cóż, jeżeli był byś ogarniętym adminem, piszesz ostrzeżenie, ale nie ! wypisywanie bana/powodu zajęło Ci dobre 2-3 minuty zanim wyszedłem, więc poćwicz sprawność na klawiaturze ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bilaczek, Od kiedy złamałeś regulamin do wyjścia minęło kilka(naście) sekund więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kurwa, człowieku uciekanie od bana jest w tedy keidy wiedziałbym, że chcesz mi go wręczyć, a ja nic nie wiedziałem to znaczy, że jak wejde na server to mam z niego nie wychodzić ? bo jakiś adminek może mieć zamiar dać mi bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bilaczek, troszkę dziwne że po złamaniu regulaminu chwile później musiałeś wyjść od razu, ale to tylko moje zdanie. niech zadecyduje h@. A ty ogarnij kulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Probowałem ogarnąc, lecz pisząc z axm nie da rady ;d, po za tym nie pamiętam, żeby łłamać regulamin pozdro ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dookie 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bilaczek <3 droppedBilaczek <3 has left the game Nie znaleziono klienta z tym nickiem lub IDCoś jeszcze ?takie cos ja tez moge wlasciwie napisac. Tutaj bylyby potrzebne ssy bo inaczej niema jak udowodnic. Teraz nie pamietam czy jest tu HLTV czy nie? bo jesli tak mamy sprawe rozwiazana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja dalej czekam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 H@ zdecyduje. podeśle temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Spoko, thx ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dzisiaj odbanuje wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 to chyba sprawa wyjaśniona. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi