.::OgnistaDiablica::. 1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick: .::OgnistaDiablica::.2. Imię: Aleksandra3. Wiek: 174. Znajomość Sourcemoda(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): nie6. Składka (Tak/Nie): tak7. Link do swojego GAMEME**:http://www.gametracker.com/player/.%3A%3AOgnistaDiablica%3A%3A./31.186.83.68:28205/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Bardzo dużo gram, mam kulture i bardzo lubie ten serwer. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_1:1:9163310210. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4 lub 5 godzin11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: 4 lub 5 godzin12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1 rok13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: nieNie, nie byłam. Edytowane 2 Lutego 2015 przez .::OgnistaDiablica::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jestem na Nie. - Konto dla podania. - Masz dobre doświadczenie, a nie byłaś nigdy adminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rap3rXD 3 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Na nie - oszukujesz - mikro - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jestem w 100% na NIE To podanie to kłamstwo! Wczoraj było podane, że nie wie nawet co to sourcemod itd. Podanie było 2x usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Podanie ładnie wg. wzoru, ale: pkt. 4 i 13- jestem wstanie uwierzyć, że znasz podstawowe komendy SM, nie będąc nigdy Adminkom na serwerze. Sam nie będąc Adminem, miałem większe pojęcie o SM, niż Admini, którzy tego SM używali. Stare czasy do których miło czasami wrócić. pkt. 7- masz podać link do statystyk GAMEME, a ty nadal podajesz gametrackera. Gameme są dostępne na stronie głównej forum po prawej stronie. pkt. 10- fajnie, że tyle czasu możesz poświęcić pkt. 11- masz podać w jakich godz, grasz??, a nie piszesz to samo co pkt wyżej. Podsumowując Nie nadajesz się w tej chwili na Admina, może za 2-3 lata gdzieś coś ci się uda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi