Bilaczek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1.Twój Nick: Bilaczek <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Admin -Uwaga Lamie- 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 2013.01.13, 14.17 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadkowie ;d 6.Opis sytuacji: To tak wbijam sobie na dr, gram normalnie i dostaje bana, za co? za to, że "uciekam od bana" ? co to ma być ? gram na tym serverze już około tygodnia, nie mam tu ani 1 upomnienia o wulgi,skracanie.wychodzenie z tt, czy bugowanie hp itp. ściągłem tu pare osób. i tak mi się za to odwdzięcza ten adminek? wchodząc na server i bez ŻADNEGO powodu wlepiając mi perma, bez żadnego wyjaśnienia, przepraszam bardzo ale ja się tak bawić nie będę. Proszę o szybką interwencję w tej sprawie ;d. Ps. Kumpel chciał wyjaśnić z adminami tą sytuację i sam dostał bana od admina Rotek123 JumpStyle z powodem "Admin ma zawsze rację"?, po za tym widziałem jak ten koleś wpeirdzielił się na tekstury z zamiarem pobicia rekordu .... przy czym skracając sobie mapę o jeden poziom -.-'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Od Rotka:Jego kolega kłócił się i nas cisnął Aha i nie prorok żaden tylko -Uwaga Lamie- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilaczek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 edytowałem. Po za tym , Czekam na odpowiedź w sprawie mojego bana ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 CLOSEUB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi