Makumba 36 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Nick:MakumbaLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Wali Mnie TO[AMXBans] Reason : ' Czitowanie/ demko na forum '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classicSerwer: Nie mam pojęciaLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=132847 Edytowane 2 Lutego 2015 przez Makumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Czekamy na wypowiedz administratora banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Chodzi mi bardziej o to, że ja nigdy nie grałem ani na tym nicku ani na czitach. Edytowane 2 Lutego 2015 przez Makumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli masz ruter to go zrestartuj. Edytowane 2 Lutego 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzięk zadziałało chociaż wcześniej już to zrobiłem i nadal miałem bana ale mimo wszystko dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Sprawa rozwiązana. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi