SeT [1g] 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nick :K@T Gram Bez Monitora -.- Link do SSów :http://speedy.sh/egHVT/pysia-ogar.zip Wycinek z konsoli : Serwer : Only dd2 Ps Juz mam dosc powoli tej dziecinnej administarcji ile arzy ssy mozna dostac ? 6 raz wrzucam to scierwo . Pozdrowienia dla ogarneitej administracji serwera. co maja staz w csa po pol roku. A najlepsze jest to ze ssy mam na mleku xaaxaxax * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Hahaha,ale nie ma wycinka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie ma wycinka a po 2 kto Tobie robił ssy bo napewno nie ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 a po 3 . słownik do ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wycinka nie ma poniewaz dostalem bana wyszedlem z gry wrzucilem dorazu ssy i wyslalem temat a wycinek mialem doslac tyle ze jak odpalilem cs to juz ub od Pysi mialem ./closePs Slownik to ty sobie dzieciaczku mozesz kupic to ze literki mi sie przestawily to naprawde nie znam ortografi. Ćwicz skila 13 - latku powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi