SeT [1g] 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nick :K@T Gram Bez Monitora -.- Link do SSów :http://speedy.sh/egHVT/pysia-ogar.zip Wycinek z konsoli : Serwer : Only dd2 Ps Juz mam dosc powoli tej dziecinnej administarcji ile arzy ssy mozna dostac ? 6 raz wrzucam to scierwo . Pozdrowienia dla ogarneitej administracji serwera. co maja staz w csa po pol roku. A najlepsze jest to ze ssy mam na mleku xaaxaxax * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Hahaha,ale nie ma wycinka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie ma wycinka a po 2 kto Tobie robił ssy bo napewno nie ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 a po 3 . słownik do ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wycinka nie ma poniewaz dostalem bana wyszedlem z gry wrzucilem dorazu ssy i wyslalem temat a wycinek mialem doslac tyle ze jak odpalilem cs to juz ub od Pysi mialem ./closePs Slownik to ty sobie dzieciaczku mozesz kupic to ze literki mi sie przestawily to naprawde nie znam ortografi. Ćwicz skila 13 - latku powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi