... 0 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 1. Nick: V 2. Imię: Piotr 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx (0/10): 10 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT: Podam link do GT na którym aktualnie gram: http://www.gametracker.com/player/V/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 40 w bicku Co wam mam tu napisać ile dziewczyn miałem czy ile raz w tygodniu chodzę na siłownie? 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:43367838 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4/5 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy: Pomiędzy 17 a 21. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na NIE Po: 1. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam 40 w bicku Co wam mam tu napisać ile dziewczyn miałem czy ile raz w tygodniu chodzę na siłownie? - twoja wypowiedź jak na 19 lat jest słaba. Nawet nie napisałeś dlaczego chcesz zostać @. 2. Aktywność na forum - jesteś od 30 stycznia i masz 1 post. 3. Aktywność na serwerze też jest za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Gametracker aż kole w oczy.. Hmm. 3. Wiek: 19 Masz 19 lat, a nie potrafisz nawet opisać siebie oraz dlaczego chcesz zostać adminem? 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4/5 h dziennie Po Gt raczej nie wykazujesz tego, że poświęcasz aż 4 godziny dziennie. Konto na forum masz od 30 stycznia br. Wymagania: Ukończone 16 lat. Przynajmniej 30 godzin spędzonych na serwerze. Zachowanie kultury na serwerze. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). Składka (zakup VIP'a na 30dni) 11.07zł SMS (W przypadku problemów napisz do opiekuna serwera) Tutaj masz wymagania które musisz spełniać by móc ubiegać się o Admina FFA. Brak postów na forum ( Oczywiście sensownych). Na serwerze widziałem Cię raz, co świadczy o tym że nie mogę za bardzo się na twój temat wypowiedzieć. Pamiętaj że twoje podanie świadczy również o Tobie i za bardzo się tutaj nie wykazałeś... Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja jestem na nie. Na serwerze widziałam Ciebie tylko raz. Zapewne nikt na nim Ciebie nie zna, powiedzmy że podanie napisane na odpie... Twoje podanie świadczy o tym że nawet adminem też byś się tak zajmował. To samo tyczy się forum i ciekawi mnie czy ty w ogóle regulamin przeczytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Oczywiście że na nie,, Gt wcale nie ciekawe, konto złożone pod podanie. 8 podpunkt w podaniu... aż nie wiem co o nim napisać.. napisane typowo żeby tylko coś tam było. Podsumowując.. Nie spełniasz wymagań.. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na NIE: - słabe gt -konto dla podania -nie rozpisałeś w punkcie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na Nie -gt -aktywność forum -8 pkt w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem również na Nie. - GT. - Konto dla podania. - Brak pkt. 8. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Również jestem na Nie. ~ Nie posiadasz 20H spędzonych na forum ~ Aktywnosc na serwerze mała ~ Nie napisałes dlaczego chcesz zostac adminem. ~ Nikt cie nawet nie zna. Nie mogłęs spędzic te 40 godzin na serwerze i wtedy napisac podanie ? Tak samo jak forum, nawet 10 postów nie masz. Pograj chwile i wtedy napisz podanie a nie wszystko na szybkiego. Edytowane 3 Lutego 2015 przez ajver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na nie -Wymagania -Podanie zrobione na odpieprz -konto do podania -pkt 8 Edytowane 3 Lutego 2015 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debacja 20 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jeśli udowodnisz, że naprawdę masz 40 w bicu to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi