kajojxd 4 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Mam taki problem ze jak mam jakis lepszy perk typu :podczerwien,kevlar,zlote awp i chce zmienic klase to po zmianie klasy w miejscu tego perku jest jakis inny perk gorszy np notatki kapitana.Tylko z lepszymi perkami tak jest bo np z sokiem z gumijagod czy bronia snajpera jest normalnie. Nie wiem czy jest cos zle u mnie czy z serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Już wyjaśniam Podczerwień to unikat czyli często nie dropi i ma blokady na klasy czyli jak masz to np na Kapralu a zmienisz na Dezertera to wtedy podmienia na perk losowy wyjaśnione zamykam Edytowane 3 Lutego 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi