XoLLeK 34 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A wiec tak miałem czarny ekran wiele razy i sam musiałem do tego dojść a pewnie komuś się to samo zdarza i nie umie naprawić ale ja wiem jak są różne sposoby niektóre zadziałają na chwilę niektóre w ogóle ale jest 1 sposób co rozwiąże ten problem na zawsze A więc tak 1 sposobem jest naprawienie gry przez orgin naciskamy ppm na fife w orginie i napraw. (na chwilę niekiedy zadziała niekiedy nie) 2 sposób usuniecie pliku settings w moje dokumenty > fifa world (raz naprawi raz nie) 3 sposób, który działa na 100% to nie grać z pełnym obrazem fify, można grać z paskiem startowym na dole lub w oknie. Czarny ekran zazwyczaj się pojawia gdy ktoś gra na pełnym obrazie fify. Jeżeli komuś się to zdarzyło i nie umiał naprawić a ten poradnik pomógł możesz dać like 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie zdarzyła mi się taka sytuacja, bo nie gram w to, ale łap like za chęć pomocy innym. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi