Madridistat 153 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick:Madridistat <32. Imię:Damian3. Wiek: 21(7 czerwca skończe 22)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Madridistat%20%3C3/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Damian , mam prawie 22 lata , pochodzę z W.Podkarpackiego, okolice Krosna ,interesuje się sportem a w szczególności Piłką Nożną w która trenuje i gram na codzień. Czemu ja adminem?. Jak na razie nie mam żadnej stałej pracy i mam możliwość siedzenia na serwie nawet cały dzień (noł lajf ) i na pewno przydam się w sprawdzaniu lub usuwaniu graczy którzy nie potrafią grać czysto , mam nadzieje się się sprawdzę w tej roli i liczę na wasze tak ! 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:16744566 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: tak jak napisałem wyżej , mogę nawet czasami siedzieć cały dzień 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze , 14do22 czasem nawet dłużej , z Weekendami różnie (fazki.itp. ) ale też większości od 11do18 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7-8 lat z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem dawniej , ale teraz jeżeli czegoś zapomniałem to myślę że mi pomożecie Edytowane 3 Lutego 2015 przez Madridistat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Na Ciebie czekałem mordo! Pewnie ze ci pomożemy +gt +nol lajf +wiek +ogarnięty +pomocny ( zgłoszenia na u@ ) +składka +steam Witaj w zespole 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jasne, że na tak. + aktywny na serwerze + wiek + ogarnięty + steam Powodzenia życzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na Tak. + Widywany na serwerze. + Ogarnięty. + Wiek. + Steam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na tak: -Wymagania. -Wiek. -Doświadczenie. -Ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 jestem za okresem próbnym. Powód : - na papierze wyglada git ale w moim odczuciu jest inaczej DESISION: okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na tak:Jesteś aktywnym graczem, nie sprawiasz żadnych problemów, o Twoim doświadczeniu nic nie mogę na razie powiedzieć, wiek to jest duży plus no i standardy - składka i steam. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Równiez jestem na duże tak ~ Wiek ~ Aktywnosc na serwerze oraz forum ~ Składka ~ Mikrofon ~ Był adminem wiec ogarnie ~ Steam ~ Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nie -Rudy -Bijom go -Top10bot -Tak -Wiek -Mutacja -Ogar -GT -Składka -Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevelUP 17 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Pewnie, że tak. + aktywny na serwerze + wiek + ogarnięty +Dobry ziomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jestem na Tak. +amx +wiek +aktywność na forum +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 odemnie masz tak -aktywnosc bardzo dobra -mikro jest -wiek dobry -steam -skladka po za tym pomocny na serwie, bardzo czesto zglasza czity na u@ powodzenia i witam w mega odlotowym zespole 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi