EmasQ 2 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 1. Nick: Czesieek2. Imię: Przemek3. Wiek: 15 lat . 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie [4/10] + mam małą ściągawkę i powoli sie ucze . 5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście . ;D6. Składka(Tak/Nie): Nie . 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: No więc tak. Nie będe sie wielce rozpisywał .;d. Przemek, 15lat, zainteresowania: CS, sporty, dziewczyny . .Mam poczucie chumoru które wyrażam podczas gry . ^^ . Znam wielu graczy i lubie z nimi rozmawiać na sayu . Dlaczego ja ? Ponieważ gram często w godzinach porannych (np 8 kiedy zazwyczaj brak jest adminów, gracze wykorzystują to i nie grają czysto .. Chciałbym temu jakoś zapobiec . .Wiem że mam mało postów na forum, ale czy to jest ważne czy dotrzymywanie porządku podczas gry ? To już zosatwie waszej ocenie . .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie mam .10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-4 godzin dziennie . 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Pon-Pt = 16-20, weeken = 8 -10 rano i wieczorkiem . ;d12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Jeszcze nie chodziłem, już grałem w cs'a . . (a tak serio to ze 2-3 lata .)13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Niestety nie . P.S. Postarałem się dopracować braki, które miały miejsce w poprzednim podaniu . . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Na Nie: -składka -brak steamu -wogole cię nie widziałem na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Ja dalej na tak +ogarniety +rano zawsze mozna go spotkac +nadrobil braki Czerwony jest dla administracji?? Edytowane 3 Lutego 2015 przez CREATIVE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sativa. 27 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na Nie. - Aktywność na forum słaba. - Brak Steam. - Składka. Edytowane 4 Lutego 2015 przez Fakel Kolor czerwony jest przeznaczony dla administracji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na Nie. -Składka -Steam -Popraw aktywność na forum Edytowane 4 Lutego 2015 przez Fakel Kolor czerwony jest przeznaczony dla administracji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Na nie: -nie widzialem cie na serwie -slabo z amx ale to maly minus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ~ Skladka ~ Aktywnosc na forum ~ Brak steam ~ Słaba znajomosc amx, chociaż on jest bardzo łatwy w obsłudze. Popraw swoją aktywnosc i napisz ponownie za jakis czas. Obecnie jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dla kolegów @up kolor czerwony jest tylko dla H@. Co do podania jestem również na NIE. Mała aktywność na forum, Słaby amx - chociaż to nie jest zbytnio problem, Wiek - osobiście uważam, że to mało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jestem na tak: -Aktywny na serwerze. -Kulturalny. -Pomocny. PS: Aktywność na forum poprawi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Od twojego ostatniego podania minęło 6 dni. zamykam a autor dostaje warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi