ElMystic 96 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Nick:-ToJestSkill- Powód rezygnacji: Kilka osób chce mojego odejscia wiec spelniam ich zyczenia zreszta sa nowi admini i mysle ze dadza rade bezemnie Coś od siebie: Życze wszystkim duzo Fragów i oczywiscie milej gry Pozdrawiam wszystkich na forum moze kiedys wroce do tego forum i serwera i moze znowu zloze podanie Dziekuje za danie mi szansy i mysle ze dobrze sie sprawowalem jako admin @KropkA12 Moze kiedys ^^ Edytowane 3 Lutego 2015 przez -ToJestSkill- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Już admina ci zabrałem.I tak wiem ze wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Narazie Skill 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 3 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi