Borek 19 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 1.Twój Nick: Malborek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bergrin 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 02.04.2015 18.30 +/- 10min 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak screenów, brak demka, świadkowie np. Kozaccy, i pozostała reszta serwera co byli o godz. 18.30+ 6.Opis sytuacji: A więc, zostałem last, no ale klikając "TAB" pisało, że ja jestem i Bergrin, no ale cytując kolegę Bergrina " 11ap do paki", a chodziło o pake na Mnie. Dlatego też składam skargę z powodu, takie że było odliczanie końca mapy, około 5 sekund mapki zostało, a Bergrin rzucił Mi na złość pakę. Był przy tym admin Kuba, lecz jego słowa " dużo osób jest na serwerze jest i nie widziałem" to jest tłumaczenie kolegi admina Kuby. Powiedziałem, że idę na forum zgłosić skargę, to dopiero powiedział, że zobaczy demko. 7. SID/IP: brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Borku dodaj demko z tej mapy obejrzę jak wszystko będę tak jak twierdzisz to banik poleci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tak było dużo osób to prawda a ja byłem sam i nie byłem w stanie obserwować każdego z graczy.Co do skargi to co w tym dziwnego że napisałem ,,nie widziałem nie banuje" ? Akurat w tym momencie przechodziłem na spect i odszedłem na chwilkę od komputera i nie byłem w stanie zobaczyć kto rzuca pake i na kogo dlatego też powiedziałem że obejrzę demko i się wszystko wyjaśni . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 http://231112.node9.pukawka.pl/ Ja po twojej skardze nie będę wiedział czy rzeczywiście jest winny, musi być dowód. Poszukaj demka, link skopiuj zobaczymy i jbc nadam bana. Ale do tego potrzebne są dane, IP , sid i nick . Użyj amx_ip, jeżeli gracz wyszedł w tej mapie, poproś admina o użycie 'amx_last' i niech ci poda jego dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 5 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi