ja_tesz 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Siemanko. Mam problem bo zastanawiam się nad kupnem nowych słuchawek i nie wiem, które lepsze. Zastanawiam się nad kupnem słuchawek które pomogą mi w dobrej lokalizacji przeciwnika w cs'ie i grach podobnych. Wybrałem te: SENNHEISER HD 201 SENNHEISER HD 202 Superlux HD681 Moglibyście pomóc mi wybrać ? Stawiam piwka. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja bym wziol : Superlux HD681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mhmm... Poczekam jeszcze na opinie innych, którzy użytkowali któreś z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ja polecam ci kupić steel series nic innego tylko to ! Grałem w nich u znajomego bdb jakość dźwięku Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaQu 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Steelseriesy kup jakieś fajne i będziesz słyszał ;] albo Razerki, Sennheisery też ale nie za 80zl ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi