RileY 7 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam. Jest możliwość przeniesienia wszystkich leveli z wszystkich klas do jednej klasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 zsumowanie? chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Siwy raczej nie chyba, a na pewno nie. Im masz wyższy lvl tym się ciężej bije, więc to by było nie fair w stosunku do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrEsIaRz 9 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak nie fair ? Co ty gadasz sam chlopak wbil poprostu gral chwile na 1 klasie a chwile na 2 . Napewno jakby dalo rade to gdybys mial na 1 klasie 150 a na 2 klasie 100 to 250 lvla bys niemial tylko pewnie 200 bo im wiekszy lvlv tym wiecej expa potrzeba na kolejny lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Przenosi nie lv tylko expa ktory jest na posatci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 5 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ten lvl się przenosi, nie sumuje, więc jeżeli przeniesiesz lvl z klasy x gdzie masz 20 lvl, na klase y to na tej klasie y będziesz miał 20lvl, nie zsumuje ci się on. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RileY 7 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Rozumiem. Generalnie chodziło mi o to, że mam 93 lvl w Komandosie, a w Wsparcie Ogniowe mam 15 - usunąć lvl ze Wsparcia, a dodać do Komandosa. Ostatecznie 108 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 5 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nawet jeżeli, to by ci się to tak nie zsumowało, ponieważ to by sumowało exp, a nie lvl. Exp podnosi się wraz z lvl, więc ten 15 lvl, pewnie dałby ci z tego 93, 96-97 lvl MAX, lecz tak jak wspomniałem wcześniej, to jest przenoszenie expa, nie sumowanie expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RileY 7 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 W porządku, w takim razie można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 5 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi