Sailor Moon 494 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Nick: Jasmine. Powód rezygnacji: Przyszedł czas na przerwę od gry, ogarnięcie sobie życia. Prawdopodobnie będę wyjeżdżać, co jest głównym powodem mojej rezygnacji, nie będzie czasu, by wchodzić na serwer. Coś od siebie?: Hm, poznałam tu wiele wspaniałych ludzi, których będzie mi na pewno brakować. Spędziłam tu dość długo czasu, nie zapomnę o Was i o waszych wygłupach . Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś razem pogramy/ pogadamy. Oczywiście z niektórymi mam nadzieję będę miała kontakt Trzymajcie się i powodzenia. Proszę o odebranie mi admina na ODD2. Edytowane 5 Lutego 2015 przez Jasmine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Żegnaj Justynko , wracaj szybko do nas ! ;** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Justynko nie będę się żegnał z tobą , tylko napisze DOZOBACZNIA miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Powodzenia w życiu. Mamy nadzieję, że kiedyś do nas wrócisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 pierw werka, teraz ty szkoda Szybko wracaj i powodzonka Admin zabrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Powodzenia w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Będę tęsknić kotek wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ajajaj:( szkoda....ale coz takie zycie...oczywiscie czekam na powrót do ekipy justyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Powodzenia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 6 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi