dzika ryba 982 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Sakurasou no Pet na Kanojo Gatunek/ki: Dramat, Komedia, Romans. Tematyka: Szkolne życie. Typ widowni: Seinen. Rok produkcji: 2012 Opis anime: Sorata Kanda - mieszka w Sakurasou <- akademiku dla uczniów bardziej problematycznych, który jest prowadzony przez szkołę, do której uczęszcza. Mashiro Shiina, jest to śliczna dziewczyna, naprawdę świetna artystka, posiada także sekret... Nie potrafi o siebie zadbać! Jej pokój to wielki bałagan, ona sama ciągle jest zagubiona i błądzi niewiadomo gdzie swoimi myślami. Bohaterowi serialu, czyli Banriemu zostaje przydzielone zadanie - Opieka nad Mashiro. Przyjaciele chłopaka z akademika wyznaczają go na opiekuna, w ten właśnie sposób zaczynają żyć jako "Pan i jego zwierzątko". Całe Sakurasou spędza razem świetne chwile, nawet nauczycielka cieszy się panującą tam fantastyczną atmosferą. Mimo smutnych i przykrych chwil ku kresu załamania, można powiedzieć, że miejsce to tryskało niekiedy wielką radością. Link do serialu: http://anime-shinden.info/20635-sakurasou-no-pet-na-kanojo-online.html Moja ocena: Co jak co, fabuła mi się bardzo podoba. Trochę dramatu, komedii i zarazem lekkiego romansu. To co lubię. Z czystym sumieniem mogę polecić to anime. Kreska jest dobra, bohaterowie rozmaici, wspaniali i dobrze dopracowani. Kolejny tytuł z listy moich ulubionych. Cała historia jest naprawdę warta podziwu. Kreska 10/10 Bohaterowie 10/10 Fabuła 10/10 Zawarty w serialu romans 6,7/10 Ocena ogólna: Świetne. ^^ Moje przemyślenia: Hmmm, wielka szkoda, że nie ma kontynuacji. Myślę, że koniec był troszkę za słaby, bo coś ważnego się nie wydarzyło, a miałam nadzieję, że się wydarzy. Tak bardzo ciekawi mnie ciąg dalszy, że sama sobie go układałam. xD Serdecznie polecam. Źródła - google, animezone, animeshinden, główka. :v Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Krótko, zwięźle i na temat. Jak dla mnie recka bardzo dobra, poznajemy bohaterów i główny wątek, ale w sumie Marta nic więcej nam nie zdradza . Sam zacząłem to anime oglądać i też je mogę polecić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jeszcze nie zacząłem oglądać ale I LIKE IT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Same babskie Ale recka bardzo dobra 8,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Hihi to, że romans nie znaczy, że babskie. Riaskowi się podobało, a facet i co? ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 No może lubi romanse ja z resztą też lubię ale nie tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 No okej, ja nie zmuszam nikogo do oglądania. XD Jak masz jakieś propozycje do zrecenzowania, to pisz. To nie musi Ci się podobać, przywal swoim ulubionym anime, zabaczymy co tam lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi