ElMystic 96 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam czy macie jakies komendy na fps bo ja mam dobrego kompa a mam mniej fps od ludzi ze slabym kompem pomozcie ^^ z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 http://download.cs-classic.pl/zwiekszanie-fps-cs-1-6/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiteez 1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 jak masz mało fps to po wyłączaj nie potrzebne programy np u torrent skype itp jak masz włączone jak tak mam i mi to pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Brak aktywności. Daniel dał fajny poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi