Gość lorem ipsum Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Twoj nick: Zimny Nick podejrzanego*: 3BiTDane podejrzanego [sID+IP]*: 217.99.252.56 Nonsteam NeostradData (dzien, gg:mm) zajscia: nawet w czasie dodawania wątku...Twoj dowod*: http://www4.zippyshare.com/v/jkkdFPWt/file.htmlRodzaj czita*: AIM + wh Nazwa mapki: de_dustCzasy podejrzanych akcji*: od samego początku demka, jak wychodzi na gale skacze celownik widać, potem na A modelowo przez sciany. Dodam jeszcze, że admin nie zareagował, chociaż mówiłem mu o tym nie jednokrotnie! Nie bd pisał który, ja wypełniłem jego obowiązek.IP /Nazwa serwera: only DD2 // Myślę, że do zamknięcia, admin w końcu się opamiętał i dał ssy. Edytowane 6 Lutego 2015 przez lorem ipsum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi