Slayerxd 6 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) 1. Nick: Slayer*2. Imię: Adrian3. Wiek: 16 (6 marca kończę 17 a to nie długo )4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Slayer*/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Adrian, mam 17 lat, woj. Małopolskie, mieszkam w okolicach Bochnii tj. 30km od Krk. tam się urodziłem. Moimi zainteresowaniami są: sport,budownictwo i grafika komputerowa. Byłem adminem już jakiś czas temu na dosyć znanej serwerowni, spodobało mi się to, niestety albo stety serwerownia upadła i od tego czasu zostałem zwykłym graczem cs'a. Jestem w miarę ''czasowy'' bo moje godziny w szkole są w miarę sprzyjające. Dlaczego ja ? Denerwuje mnie to że np. rano kiedy jest mało ludzi na serwerze zdarzają się i to dość często cheaty a ja w tym czasie akurat gram i mógłbym coś z tym zrobić.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): niestety nie :/10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-7h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze:ok.9 i14-18, weekendy nawet całymi dniami12. Staż w grze Counter Strike 1.6: w cs'a gram jakies 7 lat z przerwami oczywiście13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): byłem, wspomniałem w 8 pkt. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Slayerxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAraś 2 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jestem na nie. - nie spelniasz wymagań -brak steam -klamiesz w 10 punkcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 http://www.gametracker.com/player/Slayer%2A/193.33.177.101:27156/ Jestem na TAK myślę że ogarnie. -kultura -składka Tylko co do punktu 10 to nie chce mi się wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Myślę że można spróbować z okresem próbnym + kultura + pomocny (kupił mi vipa ) - steam , ale są też admini bez steama , i myślę że to nie robi problemu + składka + mikro - obecność na forum, ale myślę że poprawisz Edytowane 6 Lutego 2015 przez Madridistat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na nie: - Brak Steam - Punkt 10. Po GT jakoś tego nie widzę tego ( kłamiesz? ). - Konto na forum - brak aktywności. Mam jeszcze jedno pytanie. Na pewno od 9 lat grasz w cs? Niestety na nie. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Omega * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja również na nie, powody wyżej dobitnie wypisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jestem za okresem próbnym +kultura +składka -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBesciak 9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tak -Wiek -Miły człek -Zabawny -Aktywny -Ogar ogółem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ja jestem tego samego zdania co Omega czyli na razie na Nie Jakbyś poprawił te pkt(ogarnął steama i zwiększył aktywność na forum) to jak najbardziej na tak ponieważ: -człowiek spokojnego typu -ogarnięty -i często siedzi na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 +kultura +składka +mikro - forum - popraw aktywność na forum - steam - 10 punkt trochę Cię poniosło Jestem na nie jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 -gram co dzień i nie widzę żebyś siedział od 2 do 7 godz. - mała aktywność forum- dużo osób na nie więc nie mogę Cie przyjąć popraw wszystko i spróbuj za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi