Tydzek 2 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nick:PISTON 2. Imię:Artur 3. Wiek:25 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):oczywiscie 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Piston/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: CHciał bym pomóc serverowni bo wiadomo admini maja swoje prywatne życie i nie zawsze pozwala na to im czas wejść na server ,a z odpałami to sami wiecie że co chwile wbija na server i zaraz robi się spam typu( admina jak zwykle nie ma ).Zdaje sobie z tego sprawe że nie spełniam wszstkich wymagań ale bardzo czesto jestem na serverze zgłaszam gracz czy na forum czy w grze myśle że mógłbym się przydać dziękuje . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak :oczywiście http://banid.pl/kto?to=0:0:104119449 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze i w weekendy jak tylko mam czas 12. Staż w grze counter strike 1.6 8lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym. Niby nie posiadasz postów oraz godzin na forum, ale myslę że można ci dac szanse, byłes już adminem wiec wszystko wiesz jak sie zachowac. Edytowane 7 Lutego 2015 przez ajver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Nie.Why ? ~Dopiero zacząłeś grać.~GT słabe.~Konto dla podania. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAraś 2 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jestem na Tak -stem -micro -skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na Nie. - GT (Pograj troche i zapraszam za tydzień) - Zacząłeś i odrazu chcesz adma? Zapoznaj się z ludźmi itp.. - Nie masz 25lat tylko jakieś 16. - Konto pod podanie - Mała aktywność na forum Edytowane 7 Lutego 2015 przez WhiteAngel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 7 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Grasz w sumie od 3 dni, więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 7 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi