dav3 130 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 z nudów zrobiłem sobie nowy cover na facebook'a, może być? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Trzeba było dać na graffika! No chłopie porównując ten cover z tamtym poprzednim gównem to jest EXTRA. Strasznie mi się podoba, tylko te literki trochę nie wyraźne, tzn nie można się na samym początku rozczytać.love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 no fajny ^^ tylko napis ciezki do rozczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dobra... Nie umiem tego przeczytać... Ale wszystko ładnie (prócz napisów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Bardzo ładne podanie na grafika samo się nie napisze do dzieła diglett !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ciezko z leterkami ale praca super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slodziak 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wow Nice, masz talent Mam nadzieję że jak trochę dłużej nad sobą popracuję to będę robić podobne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi