Paweł. 3 324 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam wszystkich, przejdę od razu do sedna sprawy otóż, oglądając demka z dzisiejszej nocy, aby upewnić się, że nikt sobie nie "expi" po nocach gdy admina nie ma natrafiłem na jedno demko na którym trzech bywalców sobie expiło, mapa zm_2012 (dla leniwych link do demka tutaj http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1502070210-zm_2012-1423271400-1423274040.zip). Głównymi bohaterami nagrania byli dobrze już nam znani gracze, KrZySiO, damianoo, .:Killer:. <Ninja> oraz Gracz || CSC, ale tego nie biorę pod uwagę bo to i tak jakiś bot co tylko na kilka minutek serwa odwiedził z pewnością. I od razu nasuwa mi się pytanie na ile naszym gwiazdom należy się banik? bo nie ma nic w regulaminie na ten temat, lecz wiadomą rzeczą jest to, że tak nie wolno. Osobiście zawsze za współpracę zombie - human banowałem na 1 dzień, ale to rzadko się zdarzało to może nasze gwiazdeczki pobanujemy na tydzień? tak dla przykładu, aby nikomu więcej nie zachciało się "nocnego expienia" Co sądzicie? Od razu mówię, że to nie jest skarga lecz specjalny temat zrobiony pod dyskusję, a więc walcie śmiało swoje opinie . p.s na demku widać, że KrZySiO robi sobie misje zabij 35 zombie z deagle , dalej już mi się nie chciało oglądać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobry pomysł Dark żeby gracze nie myśleli że mogą takie coś robić to pobanować ich na 1tydzień może się ogarną .A inni gracze będą wiedzieć że jak nawet admina nie ma na serwie to hltv ich obserwuje. Ale dyskusje zostawiam dla Euphemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Obejrzę demko i zobaczymy co ewentualnie z nimi zrobić. Zaskoczył mnie KrZySiO, jako były admin powinien zdawać sobie sprawę, że takie "expienie" jest niedozwolone. Nie są to nowi graczem, więc kara będzie jak najbardziej adekwatna do czynu. Zarówno KrZySiO, damianoo i .:Killer:. <Ninja> powinni otrzymać bana na tydzień. Proszę o zbanowanie przez Adminów tych graczy lub podesłanie SID . Edytowane 7 Lutego 2015 przez Euphemia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi