[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam Was Wszystkich Serdecznie Propozycja Dotycząca Serwera 8k : Chciałbym podzielić się z wami pomysłem który myslę że jest nawet Dobry . O tóż Chciałbym , aby na Serwerze 8k lvl Dodano klase Amadeusz . Klasa jest chyba dla każdego Znana , ale opis Nie zaszkodzi . Amadeusz : Dodatkowe 15(+inteligencja) obrazen z MP5 Amadeusz : Dadatkowe 5 (+intelignecja) obrazen z MP5 Plik sma /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include #include #include #include #define DMG_BULLET (1<<1) new bool:ma_klase[33]; new const nazwa[] = "Amadeusz"; new const opis[] = "Dodatkowe 15(+inteligencja) obrazen z MP5"; new const bronie = 1< new const zdrowie = 15; new const kondycja = 7; new const inteligencja = 0; new const wytrzymalosc = 3; public plugin_init() { register_plugin(nazwa, "1.0", "QTM_Peyote"); cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc); RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "TakeDamage"); } public cod_class_enabled(id) { ColorChat(id, GREEN, "Klasa stworzona przez xxxPatrykxxx"); ma_klase[id] = true; return COD_CONTINUE; } public cod_class_disabled(id) ma_klase[id] = false; public TakeDamage(this, idinflictor, idattacker, Float:damage, damagebits) { if(!is_user_connected(idattacker)) return HAM_IGNORED; if(!ma_klase[idattacker]) return HAM_IGNORED; if(get_user_weapon(idattacker) == CSW_MP5NAVY && damagebits & DMG_BULLET) cod_inflict_damage(idattacker, this, 15.0, 0.2, idinflictor, damagebits); return HAM_IGNORED; } Posiadam Też Amadeusza 5 + int , amxx Plik amxx Tylko że By Ktoś inny ;x , ale można to zmienic ;D . [you] Uważasz że to Dobry Pomysł ? Daj Piwko !!! Jeśli nie zasłużyłem ,nie dawaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAGNET Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1. Colorchat niepotrzebny ^^ 2. Mogłeś napisać, że 5 int = 1 DMG Ale nie najgorszy pomysł Na razie neutral @EDIT Uzywaj [co de][/co de] bez spacji ;D Tak jest estetyczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dookie 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Klasa jest podobna do Zwinnego roznia sie jedynie jedna rzecza. Ale ja ta klasa kiedys gralem i bylo fajnie. Chcialbym zeby zostala dodana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jestem za dodaniem takiej klasy. Na prawie każdych serwerach ta klasa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 To że ta klasa jest na każdym serwerze, to nie znaczy, że na tym też ma być. I tak starczy już klas a Amadeusz nic nie zmieni. Ci, którzy mają duże lvl'e nie będą używać tej klasy. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 L3gionTM, co z tego, że duże lvl nie będą grały tymi postaciami. Na serwerze jest wiele osób z małym lvl. Ja jestem za dodaniem tej klasy, nawet sam bym nią zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jestem za dodaniem tej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Często nowicjusze pytają się o najlepszą klasę. Każdy gracz który ma już trochę czasu na serwerze napisze najpopularniejsza klasę. Jak pisałem: serwer i tak ma wystarczająco dobre i lepsze klasy niż amadeusz (nie piszę o premium) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 L3gionTM, nie spamuj. znamy twoje zdanie, to ze napiszesz to 2-3 razy to nic nie zmieni. ja jestem za dodaniem klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jestem za dodanie ale żeby byla premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi